Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς (φωτογραφίες – βίντεο)

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν εργασίες κατεδάφισης στο πρώην Στρατοπέδο «Μαθιουδάκη», ένας χώρος στον οποίο θα κατασκευαστεί το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς. Ένα μεγάλο έργο που πέρασε από πολλά “κύματα” και καθυστέρησε εξαιτίας ενστάσεων και δικαστικών διαφορών. Μία υπόθεση, με την οποία ασχολήθηκε τον τελευταίο χρόνο έντονα η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ξεπερνώντας “σκοπέλους” και δίνοντας το… πράσινο φως για την προκήρυξη του σημαντικού αυτού έργου προϋπολογισμού  5.838.001,67 € poy αναμένεται να υλοποιηθεί σε  δύο χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=0DCF65l1XoI

sentranews.gr

 

 

2 σχόλια

  1. Μπράβο στην Ολυμπία Τελιγιορίδου. Δεν την ξέρω προσωπικά. Αλλά πιστεύω ότι είναι μια γυναίκα που δουλεύει. Μου αρέσουν οι ικανοί άνθρωποι που δουλεύουν για την κοινωνία.
    Η Καστοριά έχει ανάγκη από έργα υποδομής. Η Καστοριά έχει πολλά ώριμα έργα.
    Κανονικά οι κάτοικοι του νομού θα έπρεπε να τρώνε με χρυσά κουτάλια.
    Ένα έργο που περιμένω να δω να γίνεται, είναι ο Πύργος για την Κωπηλασία. Θέλω να δω έναν λειτουργικό και αισθητικα άρτιο πύργο. Όχι μια σιδερένια κατασκευή.

  2. Μπράβο στην Ολυμπία αν το έκανε και το τελείωνε η ίδια και το πλήρωνε η κυβέρνησή της. Τώρα θα το πληρώσουν άλλοι.Κανένα έργο δεν έγινε επί θητείας της στην Καστοριά. Μόνο σχέδια. Για αεροπλάνα για τραίνα για βαπόρια αλλά το φράγμα που ήδη έχει εγκριθεί και είχε αρχίσει η κατασκευή του , σταματημένο!