Καστοριά

Επίσκεψη Κλιμακίου Βουλευτών ΝΔ στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο επισκέφθηκε  σήμερα Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2019 κλιμάκιο Βουλευτών της Ν.Δ αποτελούμενο από τον  Βουλευτή   Αθηνών Βασίλειο – Πέτρο Σπανάκη, τον Βουλευτή  Ν. Ηλείας  Ανδρέα Νικολακόπουλο και τον Βουλευτή Ν. Καστοριάς  Ζήση Τζηκαλάγια, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας που πραγματοποιούν στη Δυτική Μακεδονία.  Το κλιμάκιο συνοδευόταν από τον Πρόεδρο και  στελέχη της ΝΟΔΕ Καστοριάς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς αφού καλωσόρισε τα στελέχη της Κυβέρνησης, έθεσε καίρια ζητήματα που αφορούν την περιοχή, δίνοντας ιδιαίτερη  έμφαση   στην Κατασκευή του Δικτύου Διανομής του Φυσικού Αερίου, στην ολοκλήρωση του  Φράγματος – Αρδευτικού Νεστορίου, στην κατασκευή  του Φράγματος-Αρδευτικού Διποταμίας, στην κατασκευή της Σήραγγας της Κλεισούρας, στην Ολοκλήρωση Υποδομών του Αεροδρομίου «Αριστοτέλης» και στη στήριξη του κλάδου της Γούνας, έργα, τα οποία  αναμένεται να αναβαθμίσουν την περιοχή και να δημιουργήσουν προοπτικές ανάπτυξης, μειώνοντας ταυτόχρονα τα υψηλά ποσοστά  ανεργίας του τόπου μας.
Κατά τη λήξη της συνάντησης ο κ. Σαββόπουλος πρόσφερε στους Βουλευτές αγαλματίδια του Προϊστορικού Λιμναίου Οικισμού Δισπηλιού, τονίζοντας τη σημασία τους για την περιοχή μας.

Back to top button