Καστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Μανιταροσαλάτα

Μανιταροσαλάτα από την Ελεάννα Βλαχοπούλου

ΥΛΙΚΑ
500 γρ μανιτάρια κομμένα στην μέση
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτ. κρασ. κόκκινο κρασί
1 κουτ. γλ. πάπρικα
1 κουτ.σουπ. κόρν φλάουρ
1 κουτ.γλ κάρυ
2 πιπεριές
1 ντομάτα
αλάτι, πιπέρι, λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε σε αυτό το κρεμμύδι χοντροκομμένο, το σκόρδο,την πιπεριά και τα μανιτάρια. Μόλις παίρνουν να μαλακώνουν, τα σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί, ρίχνουμε την πάπρικα, το κάρυ, το αλάτι και το πιπέρι. Για να δέσουμε την σάλτσα που έχει δημιουργηθεί, διαλύουμε  το κορν φλάουρ σε ένα ποτηράκι ζεστό νερό και το προσθέτουμε στο τηγάνι. Σερβίρουμε την σαλάτα μας με κομματάκια πιπεριάς και ντομάτας. Πασπαλίζουμε με ρίγανη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

 

 

 

 

 

Back to top button