Καστοριά

Ευχαριστήριο του Ναούμ Μαρκόπουλου

Αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί μου φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω ξανά μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη σας στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου και σας εύχομαι, η δύναμη που μου δώσατε να σας επιστραφεί πολλαπλά στον καθημερινό προσωπικό σας αγώνα.

Να ευχαριστήσω επίσης τους ανθρώπους που στάθηκαν συνεχώς δίπλα μου στον αγώνα μου αυτό.

Τελικά, η ψήφος σας έλαβε τη δύναμη που της άξιζε μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δυτικής Μακεδονίας, μετά από μία ένσταση ενός συναδέλφου μου από τα Γρεβενά, τον οποίο ευχαριστώ θερμά μέσα από το κείμενο μου αυτό, ο οποίος την υπέβαλε για λογαριασμό του και μαζί με τη δική του δικαίωση ήρθε και η δική μου.

Η επιθυμία σας για την εκλογή μου στο νέο Περιφερειακό συμβούλιο έγινε πράξη και θα είναι καθοριστικής σημασίας, προσπαθώντας να στηρίξω την ανάπτυξη της Π.Ε. Καστοριάς και βέβαια του συνόλου της Δυτικής Μακεδονίας.

Η εμπειρία μου στην πράξη δεν έχει χρώματα, ούτε ανούσιες αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, διότι η ουσία της ήταν και είναι πάντα προς όφελος της Κοινωνίας και του Δικαίου και δεσμεύομαι απέναντι σας ότι θα συμβάλλω τα μέγιστα για την ανάπτυξη της Περιφερειακής μας ενότητας, μέσα από συγκεκριμένες λειτουργικές προτάσεις.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να συγχαρώ όλους τους εκλεγμένους, καλή θητεία, με δύναμη και με συνεργασίες.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς διαθέτει ένα μεγάλο «οπλοστάσιο» πλεονεκτημάτων, που στηρίζει τη δουλειά των εκλεγμένων να φέρουν ικανά αποτελέσματα, μέσα από σωστές και συντονισμένες προσπάθειες.

Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά για την εμπιστοσύνη σας!

Υπεύθυνα,
Ναούμ Μαρκόπουλος

 

 

 

Back to top button