ΓούναΚαστοριά

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς (φωτογραφίες)

Φορολογικά, τελωνειακά και διαδικαστικής φύσεως θέματα που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των γουνοποιητικών επιχειρήσεων και, κυρίως, δημιουργούν κωλύματα στις εξαγωγές, έθεσαν στους βουλευτές του κλιμακίου της Ν.Δ., Βασίλη Σπανάκη και Ανδρέα Νικολακόπουλο, τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Το κλιμάκιο, που συνόδευσε στην επίσκεψή του στην Καστοριά ο τοπικός βουλευτής της Ν.Δ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., Στέργιος Αδάμ, καθώς και πολλά άλλα μέλη της τοπικής Ν.Δ., υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος, Απόστολος Τσούκας, και μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου, ενώ παρούσα ήταν και η Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Καστοριάς, Βασιλική Παπακωνσταντίνου.

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε έγινε διαλογική συζήτηση επί των προαναφερόμενων θεμάτων, ενώ, από την πλευρά τους, οι τρεις βουλευτές δεσμεύθηκαν να τα εξετάσουν ώστε να βρεθούν τρόποι επίλυσής τους.

Σημειώνεται ότι τα θέματα αυτά τέθηκαν προ λίγων ημερών και στους αρμόδιους υπουργούς, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του αναπληρωτή Προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Νίκου Κατσάνου, στην Αθήνα. 

 

 

Back to top button