Βασίλης Τσιφλικιώτης: Μια τεράστια ευκαιρία για να σταματήσουμε να βλέπουμε ασχήμιες και παραλογισμούς

Επειδή το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό που συμπεριλαμβάνει ασφαλώς και την όχθη και την παρόχθια ζώνη λιμνών και ποταμών, έχει δοθεί προς τελική διαβούλευση και επειδή είναι μια τεράστια ευκαιρία να συμβάλουμε στη ρύθμιση του καθεστώτος που θα διέπει την όχθη και την παρόχθια ζώνη της λίμνη μας, ούτως ώστε να σταματήσουμε να βλέπουμε τις ασχήμιες και τους παραλογισμούς που επικρατούν σήμερα, θα είναι αδιανόητο οι αρχές και οι εμπλεκόμενοι φορείς να μην συμμετάσχουν ενεργά.
Βασίλης Τσιφλικιώτης

2 Σχόλια

  1. Κύριε Τσιφλικιώτη, το θέμα με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Άλλωστε σαν αντιδήμαρχος ήμουνα και υπεύθυνος για την εξυγίανση της λίμνης. Γνωρίζω αρκετά το θέμα και παρακαλώ είτε να με πληροφορήσετε πως θα βρώ το νομοσχέδιο ή αν θέλετε να βρεθούμε να δούμε μαζί το όλο θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Δρ Λεωνίδας Παπαδημητρίου

  2. Παραλίμνια και κοντα στο χώρο του πάρκινγκ, υπάρχουν εκεινα τα ξεραμενα και χωρις γκαζόν τμηματα του πεζοδρομίου. Δεν θα ηταν πολύ ομορφα αν ξαναπρασινιζανε? Θα ομορφονε πολυ ο χωρος εκει, με αισθηση καθαριότητας και περιποίησης
    Ευχαριστώ

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.