ΑθλητικάΚαστοριά

6η στην Ευρώπη η Ευαγγελία Αναστασιάδου!

Μετά από έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα και κόντρα σε καταπληκτικές αθλήτριες, σαφώς μεγαλύτερης ηλικίας, η Ευαγγελία Αναστασιάδου πήρε τελικά την 6η θέση, στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων (κάτω των 23 ετών) , που διεξάγεται στα Ιωάννινα.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς έδωσε όλες της τις δυνάμεις και αντιπροσώπευσε επάξια τη χώρα μας, αλλά και τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, στη σπουδαία αυτή διοργάνωση. Είναι σίγουρο πως το μέλλον της ανήκει, καθώς είναι μόλις 17 ετών.

Επόμενο μεγάλο στοίχημα για την Ευαγγελία, αλλά και άλλους 3 αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς (Νάτσιουλα Στέλλα, Μιχαλόπουλο Άγγελο και Φωτιάδη Άρη), το Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας, το επόμενο Σαββατοκύριακο, 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Θερμά συγχαρητήρια για την αξιοπρεπέστατη προσπάθεια της Ευαγγελίας κι ευχές για επιτυχίες σε όλα τα Καστοριανά κουπιά που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

 

 

 

Back to top button