Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Φωτογραφίες και βιογραφικά των νέων αντιδημάρχων και του προεδρείου Άργους Ορεστικού

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Ορεστικού

Δημήτρης Μαυραντζάς

Ύδρευση, αποχέτευση, άρδευση, ηλεκτροφωτισμός, αποχιονισμός, πολιτική προστασία, εμποροπανήγυρη, λαϊκή αγορά. Παράλληλα υπεύθυνος υποδοχής πολιτών και διεκπεραίωσης καθημερινότητας πολιτών

ΤΕΧ. Πολιτικός Μηχανικός και πατέρας τριών παιδιών.

Χρήστος Εμμανουήλ

Καθαριότητα, αποκομιδή, ανακύκλωση, πράσινο, άλση, παιδικές χαρές, νεκροταφεία, αδέσποτα, καταφύγιο αδέσποτων, αμαξοστάσιο Δήμου, γραφείο κίνησης, κατασκηνώσεις, έργα μικρής κλίμακας με ίδιο προσωπικό και μέσα, αγροτική δασική οδοποιία

Γεννήθηκε το 1964 στην Καστοριά και κατοικεί στο Κωσταράζι. Είναι παντρεμένος με την Αγνή Μανώλη και πατέρας δύο παιδιών. Ασχολείται με την Γουνοποιία και με το τραγούδι. Έχει διατέλεσει Κοινοτικός Σύμβουλος Κωσταραζίου από το 1991 έως το 1994, Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος Κωσταραζίου από το 2003 έως το 2006 και Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου από το 1998 έως το 2000.

Κωνσταντίνα Σταυροπούλου

Πολιτισμός, Παιδεία, αθλητισμών, κοινωνική αλληλεγγύη και κοινωνική μέριμνα, υγεία, υγιεινή, χορήγηση αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνη  ΝΠΙΔ, εθιμοτυπίας και εορταστικών εκδηλώσεων

Γεννήθηκε στη Γερμανία. Μεγάλωσε και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α του Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ν. Καστοριάς και αργότερα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Άργους Ορεστικού. Εργάστηκε ως γυμνάστρια σε διάφορους τοπικούς συλλόγους, σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού και έως σήμερα σε ιδιωτικό γυμναστήριο. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού γραφής Braille και Νοηματικής Γλώσσας. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Δημήτρης Ευαγγελίδης

Κατάρτιση και εκτέλεση τεχνικού προγράμματος σε συνεργασία με τον υπεύθυνο προγραμματισμού. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνος προσωπικού του Δήμου

Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Α.Π.Θ. και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 1998. Γεννήθηκε το 1970 στο Άργος Ορεστικό όπου και κατοικεί. Επί σειρά ετών (1999-2010) εργάστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καστοριάς. Από το 2011 υπηρετεί στο τμήμα έκδοσης οικοδομικών αδειών της διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Καστοριάς. Είναι νυμφευμένος με την Ελισάβετ (Βέτα) Κανδάκια, ιδιωτική υπάλληλο σε προνοιακή δομή στην πόλη της Καστοριάς, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Πολυτίμη και τη Γεωργία.

 

Προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου

Πρόεδρος: Παναγιώτης Βακόπουλος

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Γιος του Γιώργου και της Θάλειας Βακοπούλου. Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς. Διατηρεί γραφείο στην Καστοριά, αλλά συνεργάζεται και με το δικηγορικό γραφείο του πεθερού του, Μενέλαου Τζέλη, όπου εργάζεται και η σύζυγός του, Μαρία. Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων. Ο Οργανισμός είναι Μέλος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Ο.Η.Ε. (UNAcademicImpact), κατέχει Ειδική Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του Ο.Η.Ε. (ECOSOC – UN) και αποτελεί Μέλος του Διεθνούς Δικτύου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Παιδιών.

Αντιπρόεδρος: Αργύριος Μπάτζιος

Γεννήθηκα το 1992 και κατοικώ μόνιμα στο Άργος Ορεστικό, όπου και διατηρώ επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων. Είμαι παντρεμένος με την Έλενα – Κωνσταντίνα Τσιατσου και έχουμε αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Από παιδί ασχολούμαι με τον αθλητισμό ,είμαι κάτοχος 2 DAN στο TAEKWONDO και ενεργός ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ.

Γεν. Γραμματέας: Ησαΐα Τοτονίδου

Γεννήθηκε το 1974 στο Άργος Ορεστικό, όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Νεστραμιώτη και μητέρα δύο κοριτσιών. Ολοκλήρωσε τη βασική της εκπαίδευση στο Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού και το 1993 εισήλθε στη Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπηρέτησε στη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά και τώρα υπηρετεί στο Γραφείο Ταυτοτήτων του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι και το νέο Προεδρείο του Δήμου Άργους Ορεστικού (φωτο)

Back to top button