ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάΠαλαιά Καστοριά

Τιμήθηκε για την 50χρονη προσφορά του στο καστοριανό ποδόσφαιρο ο ΑΣ Πενταβρύσου

6+2τίτλοι στα 50 χρόνια ιστορίας της ομάδας

Με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων ιστορίας και προσφοράς στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού, η Ε.Π.Σ. Καστοριάς απένειμε τιμητική πλακέτα στον ΑΣ Πενταβρύσου.

Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μεσοποταμίας, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα super cup Αστραπής Μ.- Καλλιθέας και την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας, κ. Παρασκευόπουλος, στον Αντιπρόεδρο της ομάδας Γιώργο Παπαδόπουλο.

Οι 6+2τίτλοι του ΑΣ Πενταβρύσου
Οι «κυανόλευκοι» αποτελούν ένα από τα ιστορικά σωματεία της ΕΠΣ Καστοριάς, καθώς ιδρύθηκε το 1968, ενώ ήταν και από τα ιδρυτικά μέλη της ΕΠΣ ΒΔΜ, από το 1972, όπου και συμμετείχε ανελλιπώς μέχρι το 1977 στα πρωταθλήματά της, κατακτώντας συνολικά δύο πρωταθλήματα (ένα στην Γ’ και ένα στην Β’ κατηγορία.
Από το 1978 μέχρι και σήμερα, από τα 41 συνολικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καστοριάς, συμμετείχε στα 37 από αυτά, σε Α’, Β’ κατηγορία (2013 και 2016 δεν είχε δηλώσει συμμετοχή) , ενώ έχει και δύο συμμετοχές στην Δ’ Εθνική κατηγορία.
Στα 39 χρόνια συμμετοχής της στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Καστοριάς, έχει κατακτήσει ΔΥΟ (2) πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας, ΤΡΙΑ (3) Β’ κατηγορίας, ενώ μία φορά έχει στεφθεί και κυπελλούχος.
Στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μετράει 24 συμμετοχές, 13 στην Β’ και 2 στην Δ’ Εθνική.
Φέτος, θα συμμετέχει για 25η χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
sentranews.gr

 

Back to top button