Χορευτικό και τμήμα εικαστικών για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας Καστοριάς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς προτίθεται να λειτουργήσει πάλι το χορευτικό τμήμα και το τμήμα εικαστικών δημιουργιών του συλλόγου.

    Θα παρακαλούσαμε, όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται και θέλει να δηλώσει συμμετοχή να επικοινωνήσει με την Πρόεδρο του συλλόγου, Βόλτση Αγγελική ή τη Γεν. Γραμματέα, Κώστα Θάλεια ή με την αποστολή mail στο [email protected], ώστε να δούμε πόσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο τμήμα εικαστικών και να προχωρήσουμε στις περαιτέρω ενέργειες που χρειάζονται (χώρο μαθημάτων, δάσκαλο,-α εικαστικού τμήματος, ορισμό ημέρας και ώρας λειτουργίας κλπ.) Παράλληλα, μπορούν να τηλεφωνούν και όσοι συνάδελφοι-ειδικότητας εικαστικών θα επιθυμούσαν να αναλάβουν το τμήμα.
Η μηνιαία συνδρομή για συμμετοχή στο τμήμα εικαστικών για παιδιά είναι 3€ κατ’ άτομο.
Όσον αφορά το χορευτικό τμήμα έχει ήδη οριστεί ημερομηνία και ώρα συνάντησης με το δάσκαλο του χορευτικού, κ. Τσιάρα Κωνσταντίνο και όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο χορευτικό μπορούν να παραστούν απευθείας την Τρίτη 17/09/2019 και ώρα 21:00 στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στο 9ο Δημ. Σχολείο Καστοριάς, ώστε να συμφωνήσουν και τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του τμήματος. Όσοι συνάδελφοι πάνε στη συνάντηση με τον κ. Τσιάρα, παρακαλούνται, αν θέλουν, να φοράνε άνετα και κατάλληλα ρούχα, προκειμένου να γίνει και το πρώτο μάθημα χορού.

Η μηνιαία συνδρομή για συμμετοχή στο τμήμα του χορευτικού είναι 5€ κατ’ άτομο.

Η πρόεδρος                             Η Γεν. Γραμματέας

Βόλτση Αγγελική                             Κώστα Θάλεια

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ    

Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                        Καστοριά 12/09/2019

Αρ. Πρωτ.:51

T.K. 52100,  Καστοριά

[email protected] 

Πληροφορίες:

Βόλτση Αγγελική

Κώστα Θάλεια