ΑθλητικάΚαστοριά

Πρώτο επίσημο ματς για την Αστραπή Μεσοποταμίας την Κυριακή κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει την προσεχή Κυριακή το γήπεδο της Μεσοποταμίας, αφού η ομάδα της “Αστραπής” επιστρέφει μετά από 7 χρόνια απουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ήταν την Κυριακή 20 Μαΐου 2012, όταν οι “κιτρινόμαυροι” είχαν δώσει τον τελευταίο αγώνα σε πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας τότε τον ΑΟ Κάστωρ, ματς το οποίο είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1.
Έκτοτε, χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να μπορέσει η ομάδα της Αστραπής να πανηγυρίσει τον 8ο τίτλο της και να εξασφαλίσει την άνοδο και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.
Η σημαντική αυτή στιγμή για τους “κιτρινόμαυρους” έφτασε, μιας και την προσεχή Κυριακή είναι η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, και  στο στρατόπεδο του συλλόγου φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με το… δεξί στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον ιστορικό και έμπειρο στην κατηγορία  Αγρ. Αστέρα, σε ένα ματς που αναμένεται οι φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής να δώσουν βροντερό παρών στηρίζοντας την προσπάθεια της μοναδικής εκπροσώπου του νομού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Back to top button