Συντονισμένες ενέργειες από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας

Συνεχίζοντας τις δράσεις για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την ελληνική γουνοποιία, η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας πραγματοποίησε σειρά επαφών με εκπροσώπους της Κυβέρνησης και φορείς  κατά το διήμερο 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αθήνα.

Ειδικότερα το κλιμάκιο της Ε.Ο.Γ.  αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Δημήτριο Κοσμίδη, τον Γενικό Γραμματέα Ιωάννη Μπλέτσα, τον Οικονομικό Σύμβουλο Νικόλαο Ρίζο και την Νομική Σύμβουλο με έδρα την Αθήνα Φωτεινή Κεφαλίδου πραγματοποίησε συναντήσεις και επαφές με:

  • Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών
  • Το Υπουργείο Εξωτερικών
  • Την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.)
  • Τη Ρωσική Πρεσβεία
  • Με εκπροσώπους του Enterprice Greece

Τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος ήταν  η Visa  (για χώρες εκτός Segen), η διευκόλυνση των εξαγωγών, τελωνειακά και φορολογικά θέματα, όπως επίσης και η προβολή και προώθηση της ελληνικής γουνοποιίας.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε θετικό κλίμα από τη μεριά των πολιτικών φορέων, οι οποίοι ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της Ε.Ο.Γ. πως λίαν συντόμως θα δρομολογηθούν και θα επιλυθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της γούνας.

Τέλος να σημειωθεί πως την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου , έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το Υπουργείο Ανάπτυξης.

«Η Ε.Ο.Γ. θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς  όλους τους Βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα στον Βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο, όπως επίσης και στην επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου, οι οποίοι εμπράκτως συμπαραστέκονται στα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο», σημείωσε ο κ. Κοσμίδης

Αγγελική Ματούση

 orizontespress.gr

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.