ΚαστοριάΠροκηρύξειςτελευταίες ειδήσεις

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στον Δήμο Καστοριάς

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:

1 . Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α’/07-06-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης», όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/2007, του οποίου η παρ. 1 αντικαταστάθηκε με το άρθρο 213 του Ν. 4555/2018 και τροποποιήθηκε με το άρθρο 15 Ν. 4623/2019 και τις διατάξεις του άρθρου 167 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 43/τα Α/28-06-2007) «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων|»
  2. Τις διατάξεις του άρθρου 4 περ. ε΄ της αριθμ.33/2006 Π.Υ.Σ., όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.
  3. Την με αριθμ. 31/36567/10.05.2019 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.
  4. Τον Ισχύοντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Καστοριάς (ΦΕΚ 2583/τΒ/7-11-2011 και ΦΕΚ 397/τΒ/13-2-2019) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
  5. Την ανάγκη επικουρίας σε θέματα  σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση για την πραγμάτωση των σκοπών του Δήμου, παροχής βοήθειας σε ειδικά θέματα που απασχολούν τις οργανωτικές μονάδες του Δήμου, καθώς  και κάθε άλλης εργασίας που θα του ανατίθεται από τον Δήμαρχο.

Κ α λ ε ί

τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με πλήρες βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, για την πλήρωση μίας (1) ειδικής θέσης του Δήμου, αναλυτικά ως εξής:

1.Την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη, απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με εμπειρία και γνώσεις  σε θέματα  διοίκησης και λειτουργίας οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα για την παροχή συμβουλών και προτάσεων σχετικών με τεχνικά έργα και κυκλοφοριακά ζητήματα.

Ο/η ανωτέρω θα υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Το συμβουλευτικό του έργο θα απευθύνεται προς το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Εκτελεστική Επιτροπή, την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ανάλογα με τις αρμοδιότητές του.

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α’ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1.Να έχουν την Ελληνική Ιθαγένεια, ή να είναι υπήκοοι Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όλα τα γενικά προσόντα διορισμού)

2.Οι άνδρες μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει της στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

3.Να μην είναι ανυπότακτοι και να μην έχουν καταδικασθεί για λιποταξίας με τελεσίδικη απόφαση. Δεν απαιτείται εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους Πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τους οποίους δεν προβλέπεται τέτοιο κώλυμα στην χώρα τους

4.Να είναι υγιείς και να έχουν αρτιμέλεια και την φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εργασία για την οποία πρόκειται να προσληφθούν

5.Α)Να μην έχουν καταδικασθεί για κακούργημα και να μην έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για την στέρηση.

Β) Να μην έχουν καταδικασθεί για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην Υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήμιση ή εγκλήματα κατά των ηθών ή το νόμισμα.

Γ) Να μην είναι υπόδικοι και να μην έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης παραγράφου έστω και να το αδίκημα παραγράφηκε.

Δ)Να μην υπάρχει κώλυμα από απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.

Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.

Β’ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Να είναι κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Γ’ EMΠΕΙΡΙΑ – ΓΝΩΣΕΙΣ     

Εμπειρία και γνώσεις  σε θέματα διοίκησης και λειτουργίας οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα στην εφαρμογή τεχνικών και κυκλοφοριακών έργων. Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:

  • Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
  • Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων και τα σχετικά δικαιολογητικά θα μπορούν να υποβληθούν εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσης στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου (1ος όροφος, γραφείο 13, τηλ.2467351152) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η παρούσα δημόσια γνωστοποίηση να δημοσιευθεί  σε μια ημερήσια τοπική εφημερίδα, να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας του Δήμου Καστοριάς, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ

https://diavgeia.gov.gr/doc

 

Back to top button