ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ελευθέριος Ασλανίδης: «Η σημερινή λαμπαδηδρομία θα μείνει στην ιστορία»

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) την 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 6:30 μμ. στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας Καστοριάς.

Δυναμική θα είναι και φέτος η παρουσία των Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Καστοριάς στην 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς Ελευθέριο Ασλανίδη «Κατά την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήσαμε ενημέρωση στους εκπαιδευτικούς των σχολείων της περιοχής μας  και υπολογίζουμε ότι θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 60 μαθητές στη Λαμπαδηδρομία. Από τη μεριά μας, σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό-ρουχισμό που θα έχουν τα παιδιά μαζί τους, είμαστε καθόλα έτοιμοι»

Ο κ. Ασλανίδης δήλωσε επίσης πως η 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, παρά το γεγονός πως την ίδια ημέρα συμπίπτουν και άλλες εκδηλώσεις στην Π.Ε. Καστοριάς «Η εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε θα μείνει στην ιστορία. Το πρόγραμμά μας είναι πολύ πλούσιο, αλλά επειδή θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και άλλες εκδηλώσεις θα συμπτύξουμε τους χρόνους του προγράμματός μας. Η συμμετοχή των Εθελοντών Αιμοδοτών και των φίλων του Συλλόγου, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία «Ανάγκες αίματος υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Ο Σύλλογός μας δουλεύει τόσο καλά που πιστεύω ότι όλοι οι Καστοριανοί και γενικότερα όλοι οι συμπολίτες μας, θα εξυπηρετηθούν όταν και εάν το χρειαστούν», είπε κλείνοντας ο κ. Ασλανίδης.

Χρύσα Κοσμίδου

orizontespress.gr

 

 

Back to top button