Θετικό το πρώτο δείγμα της Αστραπής στην Γ’ Εθνική 0-0 με τον Αγροτικός Αστέρα (ρεπορτάζ – αποτελέσματα – βαθμολογία)

Ιδιαίτερα θετική ήταν η εικόνα που παρουσίασε η Αστραπή Μεσοποταμίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, μετά το ισόπαλο 0-0 που αναδείχθηκε κόντρα στον ιστορικό Αγροτικό Αστέρα.
Ο ενθουσιασμός, το πάθος και η αγωνιστικότητα ήταν τα στοιχεία εκείνα που ξεχώρισαν στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι μάλιστα από τα πρώτα λεπτά απέβαλλαν το άγχος και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, σκόρπισαν μηνύματα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.
Σε γενικές γραμμές παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αφού σε 2-3 περιπτώσεις απείλησε την εστία του Αγροτικού Αστέρα, ο οποίος από την πλευρά του είχε μόνο καλή κυκλοφορία, ενώ επιθετικά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία.
Στο 55′ η σημαντικότερη ευκαιρία της αναμέτρησης με πρωταγωνιστή τον Σαββόπουλο, το πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε σωτήρια με τα πόδια ο αντίπαλος τερματοφύλακας
Τέλος, στα αξιοσημείωτα και η πολύ καλή παρουσία των φιλάθλων της ευρύτερης περιοχής, που από την πρώτη κιόλας αγωνιστική με την παρουσία τους έδειξαν την υποστήριξή τους στην μοναδική εκπρόσωπο του νομού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

https://1.bp.blogspot.com/-pBjIFr7ramk/XYefcZGUPtI/AAAAAAAAIps/QtjqB0p_odIuU2N-n5zEvKHEWUeU5sYZACLcBGAsYHQ/s1600/%25CE%2588%25CE%25B3%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF1.jpg

sentranews.gr