ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες του ΝOK (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς. Οι άψογες κυριολεκτικά καιρικές συνθήκες, σε συνδυασμό με την τρομερά μεγάλη επισκεψιμότητα που είχε η πόλη χθες Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί για ακόμα μία φορά ένας αγώνας γιορτή για την κωπηλασία και την πόλη ολόκληρη.

250 περίπου αθλητές μαζί με συνοδούς, αγωνίστηκαν σε έναν από τους καλύτερους κωπηλατικούς στίβους της Ευρώπης, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο πλήθος των θεατών που παρευρέθησαν στην νότια παραλία. Οργανωτικά ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς ήταν για ακόμη μία φορά άψογος, και οι αγώνες ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής με μεγάλη επιτυχία. Όλες οι αποστολές έφυγαν με τα καλύτερα συναισθήματα και οι εκατοντάδες των γονέων και φίλων των αθλητών που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ένιωσαν για ακόμη μία φορά τεράστια ικανοποίηση για το επίπεδο των αγώνων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και φίλους του Ομίλου, για τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν πάντα, ανιδιοτελώς και με μεγάλη αγάπη για το σπουδαίο έργο που προσφέρει ο Όμιλος προς τους αθλητές του και την κοινωνία γενικότερα.

 

 

Back to top button