Η Ετήσια Συγκέντρωση του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Μακεδονίας στην Καστοριά (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά το διήμερο 21-21 Σεπτεμβρίου 2019 σε αίθουσα του ξενοδοχείου BYZANTIUM, η Ετήσια Τεχνική Συγκέντρωση του ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας (Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης). Το παρόν έδωσαν 40 μέλη του συνδέσμου.
Τα θέματα της Τεχνικής Συγκέντρωσης ήταν: Έλεγχος φύλλο αγώνος του κ.Εμμανουήλ Γεωργιάδη καθηγητή διαιτησίας-Διεθνή διαιτητή, που εισηγήθηκε η κα.Μαρίνα Ψαρρά Διαιτητής Α΄ΟΔΒΕ μέλος της ΤΕΔ/ΣΥΔΠΕΜ, Αγωνιστικές Λίστες- Κάρτα υγείας αθλητή του κ.Σταύρου  Μαυρικίδη, καθηγητή διαιτησίας, Προέδρου της ΟΔΒΕ με εισηγητή την Διεθνή Διαιτητή κα.Έλενα Δανιηλίδου μέλος της  ΤΕΔ/ΣΥΔΠΕΜ , Συμβουλές προς τους Διαιτητές του κ.Χαρίτωνα Πορτοκαλίδη Διαιτητή εθνικών κατηγοριών Α΄ΟΔΒΕ, 2ος Διαιτητής του κ.Βασίλη Ράπτη καθηγητή διαιτησίας μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ με εισηγητή τον κ.Ανέστη Σαρακινίδη Α΄ΟΔΒΕ μέλος της ΤΕΔ/ΣΥΔΠΕΜ, Παρατηρήσεις-Οδηγίες-Κατευθύνσεις του κ.Βασίλη Αντωνούλη προέδρου της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ με εισηγήτρια την κα.Έλενα Δανιηλίδου.
Πριν την έναρξη της τεχνικής συγκέντρωσης, δόθηκαν τα νέα σήματα Α και Β ΟΔΒΕ στους τέσσερις διαιτητές του συνδέσμου που πέτυχαν στις εξετάσεις του Μαΐου 2019 στην Θεσσαλονίκη. Επίσης βραβεύτηκαν δύο νέοι διαιτητές με τις περισσότερες συμμετοχές τους για την περίοδο 2018-19 οι: κα.Γκλούμπου Θεοδώρα από την Κοζάνη και ο κ.Μελιόπουλος Δημήτρης από την Κατερίνη, ενώ αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στον ΣΥΔΠΕΜ παρέλαβε ο πρώην διαιτητής από την Καστοριά κ. Παπαχρήστου Χρήστος.

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
 ΚΟΣΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΒΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΓΙΩΤΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΚΑΙ ΓΚΛΟΥΜΠΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
 ΓΚΛΟΥΜΠΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΒΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΨΑΡΡΑ ΜΑΡΙΝΑ-ΓΙΩΤΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ-ΓΚΛΟΥΜΠΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΣΑΡΑΚΙΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ-ΚΟΣΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους διαιτητές μέλη μας, που παραβρέθηκαν στην Καστοριά το διήμερο 21-22/09/2019.

Μετά το πέρας των εργασιών οι διαιτητές είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές του Δήμου Καστοριάς και να βιώσουν την φιλοξενία της πόλης.ΓΙΑ ΤΟ ΔΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                  
ΑΝΕΣΤΗΣ ΣΑΡΑΚΙΝΙΔΗΣ            ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΣΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 

aetos-grevena.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.