Κόσμος

Πνίγηκε στην προσπάθειά του να κάνει υποβρύχια πρόταση γάμου στην κοπέλα του (βίντεο)

Με την ζωή του πλήρωσε ένας νεαρός την υποβρύχια πρόταση γάμου που επιχείρησε να κάνει στην κοπέλα του.

Ο Στιβ Γουέμπερ και η σύντροφός του Κενέσα Αντουάν έκαναν διακοπές στην Τανζανία, διαμένοντας σε ένα ξύλινο σπιτάκι το υπνοδωμάτιο του οποίου βρισκόταν κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Ο νεαρός θέλοντας να κάνει μια διαφορετική πρόταση γάμου, καταδύθηκε στο νερό κρατώντας ένα χειρόγραφο σημείωμα δείχνοντας το στην σύντροφό  του από το παράθυρο του δωματίου που διέμεναν.

«Δεν μπορώ να κρατήσω την αναπνοή μου τόσο πολύ ώστε να σου πω όλα όσα αγαπάω σε σένα. Αλλά… όλα όσα αγαπώ σε σένα είναι πως σε αγαπώ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Θα ήθελες, σε παρακαλώ να γίνεις γυναίκα μου; Θα με παντρευτείς;» , έγραφε στο σημείωμα του ο Στιβ Γουέμπερ.

Ωστόσο η ιδιαίτερη στιγμή αυτή για το ζευγάρι κατέληξε σε τραγωδία καθώς ο Στιβ Γουέμπερ δεν κατάφερε ποτέ να αναδυθεί στην επιφάνεια της θάλασσας.

Η σύντροφος του επέλεξε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook για να πει το δικό της αντίο στον αγαπημένο της:

«Δεν βγήκες ποτέ από τα βάθη της θάλασσας και ποτέ δεν έμαθες την απάντησή μου. Ναι! Ναι! Ένα εκατομμύριο φορές, ναι, θα σε παντρευτώ!!! Ποτέ δεν καταφέραμε να αγκαλιαστούμε και να γιορτάσουμε την αρχή της υπόλοιπης ζωής μας μαζί, καθώς η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας μετατράπηκε στην χειρότερη, με την πιο σκληρή τροπή της τύχης που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Θα προσπαθήσω να βρω παρηγοριά στο γεγονός ότι απολαύσαμε τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες τις τελευταίες ημέρες και ότι ήμασταν και οι δύο τόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι στις τελευταίες μας στιγμές μαζί», έγραψε μεταξύ άλλων η Κενέσα Αντουάν.

Βοηθήστε να επιστρέψει η σορός και να ταφεί στην πατρίδα του την Αμερική ΕΔΩ

sbs.com.au

 

Back to top button