ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Τα νέα της ΕΠΣ Καστοριάς

Αλλαγή ημερομηνίας αγώνα – Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την Σχολή Διαιτησίας – Τακτική συνεδρίαση

Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής αγώνα

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς γίνεται γνωστό ότι ο προγραμματισμένος αγώνας του 1ου ομίλου της 3ης αγωνιστικής της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου μεταξύ των ομάδων Ελπίδες Μεσοποταμίας – Γράμμος Μαυροχωρίου, θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 κατόπιν κοινής συμφωνίας και αιτήματος των δύο σωματείων.
—————————————————————————–

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε της Ε.Π.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ σε εφαρμογή των σχετικών άρθρων (33-37 και 41-42) του καταστατικού της Ένωσης, καλεί τα μέλη της Ε.Ε. σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 25/09/2019 και ώρα 20:30 στα γραφεία της Ένωσης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση Πρόεδρου – προτάσεις μελών της Ε.Ε της Ένωσης.
2. Προγραμματισμός και ημερομηνίες, προκηρύξεων, δηλώσεων συμμετοχής και έναρξης αγωνιστικής περιόδου, πρωταθλημάτων υποδομής, – συζήτηση για διοργάνωση κυπέλλου υποδομών.
3. Πρόταση για συμπληρωματική προκήρυξη πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας.
4. Αποφάσεις για αγωνιστικά θέματα.
5. Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
6. Αλληλογραφία – Άλλα θέματα.

Αν κάποιο μέλος επιθυμεί να εντάξει άλλο θέμα στην ημερήσια διάταξη, να ενημερώσει έγκαιρα τη γραμματεία της Ένωσης.

—————————————————————————–

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την Σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Από την ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας τον Νοέμβριο, για την ανάδειξη νέων διαιτητών.
Δικαίωμα να καταθέσουν αίτηση έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 2003 (16 χρονών) μέχρι το έτος 1984 (35 χρονών) και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τρίτης τάξης Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.
Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο εκπαιδευτής κ. Ρόντσης Γρηγόρης μέλος της ΕΔ/ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
Όσοι ενδιαφέρονται (γυναίκες και άντρες) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της σχολής διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη γραμματεία της ΕΠΣ Καστοριάς Αθ Διάκου 2, 3ος όροφος με Τηλέφωνο (2467083728), καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 14:00.
Η τελική επιλογή των μαθητών υποψηφίων διαιτητών της σχολής διαιτησίας θα πραγματοποιηθεί μετά από προσωπική συνέντευξη με τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

 

 

Back to top button