ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Γιατί πήρε μεταγραφή ο Ιωάννης Πρώιος στον ΣΧΟΚ

Ανακοίνωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικούς

Το ΔΣ του συλλόγου μας, ανακοινώνει τη μεταγραφή του αθλητή Πρώιου Ιωάννη στον Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς, από την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.
Η μέχρι τώρα σπουδαία αθλητική του διαδρομή εκπροσωπώντας τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού, ως μέλος των Εθνικών Ομάδων από το 2012, με συμμετοχές στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και διακρίσεις σε επίσημες διεθνείς διοργανώσεις και Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ήταν πάντα χαρά για το σύλλογο και την πόλη μας.
Ωστόσο, λόγω των απαιτήσεων που δημιουργήθηκαν με την εξέλιξή του αυτή, δεν ήταν δυνατό να υποστηριχθεί περαιτέρω από τον σύλλογό μας τεχνικά και διοικητικά στα θέματα που αφορούν τις σχέσεις του με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών αθλημάτων και άλλους ανώτερους αθλητικούς φορείς.
Επιπλέον, σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, παρουσιάστηκαν προβλήματα σχετικά με τη διατήρηση της «Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης» του σωματείου μας, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αθλητική του εκπροσώπηση και τη διατήρηση αγωνιστικής δραστηριότητας.
Το Δ.Σ. του Σ.Χ.Ο.Καστοριάς, ο Πρόεδρος και τα μέλη του, ήταν πάντα συμπαραστάτες των προσπαθειών του Ιωάννη, παρέχοντας αυθόρμητα τη φιλοξενία και κάθε δυνατή εξυπηρέτηση.
Η μεταγραφή του λοιπόν στη δύναμη του ανωτέρω συλλόγου, ήταν το επισφράγισμα αυτής της συμπαράστασης και έγινε σε κλίμα συνεννόησης και ανιδιοτελούς φιλικής-αθλητικής συνεργασίας μεταξύ των δυο συλλόγων.
Ευχόμαστε στον πρώην αθλητή μας, καλή συνέχεια στην αθλητική του πορεία κάτω από τη νέα του «αθλητική στέγη», και με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Η ηθική και κάθε δυνατή συμπαράστασή μας είναι δεδομένη, ενώ οι όποιες επιτυχίες του θα εξακολουθούν να είναι τιμή για τον σύλλογο την πόλη και τον τόπο μας γενικότερα.
Από το Δ.Σ.

Back to top button