ΓούναΚαστοριά

Saga Furs: Αποτελέσματα δημοπρασίας Σεπτεμβρίου 2019

Η δημοπρασία Σεπτεμβρίου της Saga Furs προσείλκυσε σχεδόν 400 αγοραστές από όλες τις βασικές αγορές.

Η δημοπρασία ξεκίνησε σε μια πολύ δραστήρια αίθουσα με την πώληση αρσενικών Brown, Black, Mahogany και White μινκ.

Η προσφερόμενη ποσότητα γουνοδερμάτων αποτελούνταν από  συλλογή κανονικών, χτυπημένων και breeders. Πωλήθηκαν τα περισσότερα εξ αυτών, με κύρια αγοράστρια χώρα την Κίνα και υποστήριξη από την Ρωσία, Τουρκία και Ελλάδα σε ορισμένες κατηγορίες γουνοδερμάτων.

Τα 430,000 αρσενικά Brown έπιασαν σταθερές τιμές σε σύγκριση με τα πρόσφατα Ευρωπαϊκά επίπεδα τιμών, και με καλό ανταγωνισμό στα χτυπημένα και τα breeders.

Επίσης, τα Black, Mahogany και Pastel σημείωσαν υψηλά ποσοστά πωλήσεων και πωλήθηκαν στα ίδια επίπεδα τιμών με αυτά των πρόσφατων δημοπρασιών. Μια τυπική, για την εποχή, συλλογή από 83,000 White mink, πωλήθηκαν κάτω από ισχυρό ανταγωνισμό.

Η προσφορά των 360,000 θηλυκών Brown mink πωλήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου, σε πολύ σταθερές τιμές σε σύγκριση με τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα τιμών, ενώ η συλλογή των 105,000 αρσενικών Pearl δημοπρατήθηκε κάτω από ισχυρό ανταγωνισμό και έφερε σταθερές τιμές και 100% πωλήσεις.  Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα με υποστήριξη από την Ρωσία.

Ίδια τάση στα Silverblue και στους διάφορους τύπους Cross mink κατά την Τρίτη ημέρα της δημοπρασίας. Ακολουθώντας την ίδια τάση των δύο προηγούμενων ημερών, πωλήθηκαν σχεδόν όλα τα δέρματα σε τιμές σταθερές.

Τα 210,000 αρσενικά και θηλυκά Silverblue πωλήθηκαν σε ποσοστό σχεδόν 100%. Οι διάφοροι τύποι Cross είχαν επίσης παρόμοια αποτελέσματα. Και πάλι η πιο δραστήρια αγοράστρια χώρα ήταν η Κίνα, με υποστήριξη από την Κορέα, Τουρκία και Ρωσία σε ορισμένες κατηγορίες γουνοδερμάτων.

Πολύ καλή ζήτηση και για Finnraccoons

Τα Finnraccoons πωλήθηκαν σε ποσοστό σχεδόν 100% σε ένα ευρύ κοινό και σε τιμές αυξημένες. Πιο δραστήρια αγορά υπήρξε η Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας, η Ρωσία, η Τουρκία και Η Β. Αμερική.

Στις πωλήσεις των διαφόρων τύπων αλεπούδων κυριάρχησαν οι Κινέζοι με καλή υποστήριξη από τους Ρώσους, Τούρκους και από την Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Μόδας.

Οι Blue Shadow και Blue Frost fox πωλήθηκαν σχεδόν σε ποσοστό 100% σε σταθερές τιμές. Η ζήτηση για Golden Island Fox ήταν καλή ενώ οι μεταλλαγμένες αλεπούδες  πωλήθηκαν επιλεκτικά με κύριες αγοράστριες χώρες την Κίνα, Τουρκία και Ιταλία. Η εταιρία αποφάσισε να προστατεύσει τις τιμές για τις Silver Fox, και η συλλογή πωλήθηκε σε ποσοστό 70%.

Το Top Lot της Shadow Blue Frost αγοράστηκε από το Mega fur για λογαριασμό της Manmona Fur.

Οι πωλήσεις Blue Fox παρουσίασαν αύξηση τιμών.

Κατά την τελευταία ημέρα πωλήθηκαν 400,000 Blue Fox σε τιμές αυξημένες σε μια κατάμεστη αίθουσα. Κύρια αγοράστρια χώρα ήταν η Κίνα με συνεχή υποστήριξη από την Ρωσία και την Τουρκία. Το Top Lot της Blue Fox αγοράστηκε από το Mega Fur για την Manmona Fur.

Η επόμενη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 19/20 Δεκεμβρίου.

 

 

Back to top button