Καστοριά

Ζήσης Τζηκαλάγιας: “Είμαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια”


Απέφυγα να απαντήσω στην Βουλευτή του Σύριζα κ.Ολυμπία Τεληγιορίδου επί 2 ημέρες, αλλά επειδή συνεχίζει στα Μ.Μ.Ε και ξεπέρασε τα εσκαμμένα ,είμαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια αλλά και να υπενθυμίσω,προστατεύοντας την ίσως από μελλοντικά της ατοπήματα:
1) Μετά τις εκλογές είχα απαντήσει προκληθείς πως το περισσότερο από το <παλαιό καλό Πασόκ> ψήφισε Ν.Δ και πως το <παλαιό κακό Πασόκ>ψήφισε Σύριζα του οποίου δυστυχώς εκφραστή και συνεχιστή αποτελεί η κ. Τεληγιορίδου,
2) Το μεγάλο κακό που έγινε από αυτό το <παλαιό> στην παιδεία επιβεβαιώνεται από την ανάγνωση των εγγράφων που χρησιμοποίησε η συνάδελφος, τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα!
Την αλήθεια των ανακοινώσεων μου μετά τις επισκέψεις μου στους Υπουργούς.
Προκαλώ και παρακαλώ κάθε καλόπιστο πολίτη να διαβάσει τα κείμενα και θα αντιληφθεί πως ούτε ευρώ είχε δεσμευθεί για το φράγμα της Διποταμίας, παρά μόνον ευχολόγια και διαπιστώσεις.
Όσον αφορά δε το φράγμα του Νεστορίου το έγγραφό που επικαλείται, περιγράφει απλά την μεταφορά της《Διευθύνουσας Υπηρεσίας》του έργου από την Π.Ε Καστοριάς στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Συμπέρασμα πως η κ.Τελιγιορίδου στην προσπάθειά της να με αντιπολιτευθεί, αυτοπαγιδεύθηκε.
Ας καταλάβουν λοιπόν οι απελθόντες πως εμείς έχουμε την γνώση, την αποφασιστικότητα αλλά και την δυνατότητα να πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Ολ.Τελιγιορίδου για Ζ. Τζηκαλάγια: «Ή του λένε ψέματα στο Υπουργείο και τον “δουλεύουν” ή ο ίδιος προσπαθεί να κοροϊδέψει τον κόσμο»!

Back to top button