Καστοριά

Συνάντηση Ζήση Τζηκαλάγια με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

“Στην πολυετή πολιτική μου πορεία πρώτη φορά μπαίνω στο γραφείο του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η χαρά μου γίνεται μεγαλύτερη αποτιμώντας τα αποτελέσματα της συνάντησης. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ελληνικός λαός αλλά και εμείς οι Καστοριανοί μπορούμε να ατενίζουμε το αύριο της ζωής μας με αισιοδοξία. Είναι βέβαιο πως έρχονται καλύτερες μέρες και θα ξανακερδίσουμε την χαμένη αξιοπρέπεια που μας αξίζει στην Ευρώπη και τον κόσμο.”
Ζήσης Τζηκαλάγιας

4 Comments

  1. Μας (ή θα μας) κάνεις περήφανους… στο βιβλίο Γκίνες…!!! ως ο βουλευτής με τις περισσότερες άσχετες αναρτήσεις – φωτογραφίες… αν και άλλα περιμέναμε από εσένα.

  2. Όσο δεν μας λες ” τα αποτελέσματα της συνάντησης ” με τον Μητσοτάκη πια είναι — συγκεκριμένα πράγματα , μας βάζεις στον πειρασμό και σκεφτόμαστε , μήπως σ’ αυτά συμπεριλαμβάνεται και η ………..επέκταση στο………” λιμάνι της ξηράς ” πού’κανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά ;

    Καλύτερα μη μας μιλάς για ” αισιοδοξία ” και ” αξιοπρέπεια ” : απ’ αυτά χορτάσαμε · μπουχτίσαμε ! Μας μπούχτισε ο ΣΥΡΙΖΑ !

    Μήπως κιόλας ν’ αρχίσεις να σκέπτεσαι να μη χρησιμοποιείς καν αυτές τις δύο λέξεις , γιατί είναι νεκρές : τις σκότωσε ο ΣΥΡΙΖΑ !

Back to top button