Ελλάδα

Η Σοφία Μουτίδου “έξω από τα δόντια” κατά του χθεσινού επεισοδίου GNTM (βίντεο)

Έντονη ήταν η αντίδραση και ο σχολιασμός της ηθοποιού Σοφίας Μουτίδου αναφορικά με τα όσα προβλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM (Greece Next Top Model). Ο τηλεοπτικός διαγωνισμός που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, απασχολεί έντονα ξανά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της επιστροφής του για δεύτερη σεζόν.

Ένα από αυτά ήταν και το χθεσινό, όταν στο πλαίσιο του διαγωνισμού και σχετικής δοκιμασίας των κοριτσιών που συμμετέχουν, οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να κρεμαστούν από ταράτσα κτιρίου και να κάνουν “κάθετη πασαρέλα”.
Τι κλήθηκαν τα κορίτσια να κάνουν:

Μερικές από τις διαγωνιζόμενες αντέδρασαν με την διαδικασία εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους καθώς όπως ανέφεραν είχαν προβλήματα υψοφοβίας κα.
Ο τρόπος αντιμετώπισης και οι διάλογοι της κριτικής επιτροπής όπως και η προσέγγισή της στην συγκεκριμένη φωτογράφιση, φαίνεται πως ήταν εκείνα που πυροδότησαν την “έκρηξη” της Σοφίας Μουτίδου, η οποία προέβη σε μία σκληρή κριτική σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα κορίτσια που δεν δέχτηκαν να φωτογραφηθούν, στα μέλη της κριτικής επιτροπής και τις κουβέντες τους αλλά και στο πρόγραμμα του GNTM γενικότερα.
Το βίντεο όπως αναρτήθηκε από την Σοφία Μουτίδου και όσα σχολίασε:

parallaximag.gr

Back to top button