Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Μεγάλη επιτυχία, άρτια διοργάνωση: Απολογισμός της εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού 2019

Με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τους εκθέτες, όσο και από τους επισκέπτες ολοκληρώθηκε χθες, Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2019, η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού.

Γνωστή πλέον ανά την Ελλάδα, αλλά και τα Βαλκάνια αποτέλεσε για ακόμη μια φορά σημείο συνάντησης και αναφοράς χιλιάδων επισκεπτών, οι οποίοι με σύμμαχο τον καλό καιρό απόλαυσαν το ξεχωριστό επταήμερο γεγονός με τη μακραίωνη ιστορία.

Οι εκθέτες ξεπέρασαν τους 300, καταλαμβάνοντας 700 περίπτερα σε μια έκταση 25 στρεμμάτων συνολικά. Από αυτούς, οι 35 περίπου ήταν νέοι εκθέτες, οι οποίοι μετά τη συνολική αναβάθμιση του θεσμού, θέλησαν να πάρουν μέρος στο καλύτερο, σύμφωνα και με τα δικά τους λεγόμενα, πανηγύρι της χώρας.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού εξασφάλισε και φέτος μια άρτια διοργάνωση με την καθαριότητα, το ζεστό νερό στις μόνιμες εγκαταστάσεις λουτρών, την αποτελεσματική φύλαξη του χώρου και την τακτοποίηση των εκθετών να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες επισκέπτες, τους εκθέτες, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και όλους όσοι συνέβαλαν και αυτή τη χρονιά στην επιτυχημένη διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης και ανανεώνει το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο του 2020.

 

 

Back to top button