Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ποια εταιρεία υπέβαλε αίτηση για να διανείμει το φυσικό αέριο στην Καστοριά

thessaloniki

Αιτήματα στη ΡΑΕ για άδειες διανομής και διαχείρισης δικτύου διανομής υπέβαλε η EDIL για σειρά περιοχών της χώρας.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία υπέβαλε αίτημα για άδεια διανομής και διαχείρισης δικτύου για τον Πολύγυρο, την Καστοριά, την Κόρινθο και την Τρίπολη, ενώ υπέβαλε αίτημα για άδεια διανομής για τα Γρεβενά και άδεια διαχείρισης δικτύου για την Έδεσσα.
Σημειώνεται ότι η Edil σχεδιάζει να τροφοδοτήσει τις ανωτέρω περιοχές με CNG μέσω ειδικών σταθμών.

energypress.gr

EDIL HELLAS

Ο όμιλος εταιρειών EDIL HELLAS  ΑΤΕΒΕ ιδρύθηκε το 1985 και έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιείται στους τομείς των τεχνικών έργων και υπηρεσιών και κατέχει  σημαντική  θέση στην ελληνική αγορά. Η λίστα πελατών  της EDIL περιλαμβάνει μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, επιχειρήσεις του χώρου της τεχνολογίας και οργανισμούς δημοσίου  συμφέροντος όπως επιχειρήσεις κοινής ωφελείας και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όραμά μας είναι να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, με ευελιξία, ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον.

Διαρκής μας στόχος να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες των πελατών και στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Αξιολογώντας το σημερινό οικονομικό περιβάλλον, οι προσπάθειές μας εστιάζονται στην ενίσχυση και ανάπτυξη των βασικών μας δραστηριοτήτων με έμφαση στη παροχή των υπηρεσιών μας με αποτελεσματικό  και οικονομικό τρόπο.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η επιχείρηση απασχολεί περί τα 210 άτομα και διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υλικοτεχνική υποδομή στη ΒΙΠΕ Σίνδου 6000τ.μ., στην Αθήνα 2600 τ.μ. και στη Λάρισα 600 τ.μ.

 

 

 

 

Back to top button