ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Vinamorato: Οινική βραδιά με 5 διαφορετικές ετικέτες (φωτογραφίες)

Το φθινόπωρο και φέτος, ήρθε μαζί με τις οινικές παρουσιάσεις. Έτσι για άλλη μία φορά, στο εξαιρετικό περιβάλλον του Nautical HALL, οι οινόφιλοι της Καστοριάς, είχαν την ευκαιρία να γευτούν 5 διαφορετικές ετικέτες σε συνδυασμό με αντίστοιχα πιάτα στη βραδιά που διοργάνωσε το “Vinamorato”. Αυτή τη φορά ταξιδέψαμε στη Νάουσα και γνωρίσαμε την οινοποιία ΚΟΚΚΙΝΟΣ, αλλά και στις Σέρρες για γνωριμία με τα λικέρ της εταιρίας “Μυρωμένη Βάτος”.
Εντυπωσιασμένοι όλοι από τη σειρά ROOSTER, (λευκό, ροζέ και ερυθρό), αλλά τις εντυπώσεις των περισσοτέρων έκλεψε η ΝΑΟΥΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ,100% από την ποικιλία Ξινόμαυρο.
Στο τέλος, για συνοδευτικό του επιδορπίου, είχαμε την έκπληξη από τη Μυρωμένη Βάτος, αφού το πολύ ιδιαίτερο, Cornelian Cherries, “έδεσε” αρμονικά με το γλυκό μας.

Ευχαριστούμε τους Μάνος Σινόπουλος και Photography Kastoria Μάνος & Αλέξανδρος Σινόπουλος για τις υπέροχες φωτογραφίες.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την υπεύθυνη της οινοποιίας Κόκκινος, Ελένη Τοσουνίδου, και τους υπεύθυνους της “Μυρωμένης Βάτος” που ήρθαν στην Καστοριά αποκλειστικά για τη βραδιά μας, για να γνωρίσουν τους οινόφιλους και να μας παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Vinamorato

 

 

 

Back to top button