ΑθλητικάΚαστοριά

Δύσκολη η αποστολή της Αστραπής στον πρωτοπόρο Αλμωπό Αριδαίας – Τι λέει η προϊστορία

Ιδιαίτερα δύσκολη χαρακτηρίζεται η αποστολή της Αστραπής Μεσοποταμίας στο αυριανό ματς εμβόλιμης (4ης) αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.
Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν στην Αριδαία τον γηπεδούχο Αλμωπό, ο οποίος μετά το απόλυτο επιτυχιών του (3 στα 3), απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, και όλα δείχνουν ότι αποτελεί ένα από τα ισχυρά φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαθέτουν μέχρι στιγμής και την παραγωγικότερη επίθεση (8 γκολ), ενώ η εστία τους ακόμη δεν έχει παραβιαστεί (0 παθητικό).
Στο στρατόπεδο της Αστραπής γνωρίζουν τις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης, ωστόσο, θα προσπαθήσουν με κάθε δυνατή προσπάθεια να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ή τουλάχιστον να πραγματοποιήσουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση.
Οι κιτρινόμαυροι έχουν μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό τους και προέρχονται από δύο σερί ήττες, ενώ στα τρία ματς που έχουν δώσει, δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην παρθενική τους συμμετοχή στη Γ’ Εθνική (0-4 ο συντελεστής τερμάτων).
                                 Ήττα και ισοπαλία μετράει η Αστραπή Μεσοποταμίας κόντρα στον Αλμωπό
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής δύο φορές, με τον Αλμωπό Αριδαίας να διατηρεί το αήττητο εντός έδρας, με μία νίκη και μία ισοπαλία.
Η πρώτη τους αναμέτρηση ήταν την περίοδο 1989-90 με τον Αλμωπό να επικρατεί με σκορ 2-1, ενώ το 1990-91, η Αστραπή απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1.
Στον β’ γύρο των παραπάνω περιόδων η Αστραπή έχει πετύχει δύο νίκες στην έδρα της, και μάλιστα η πρώτη με το επιβλητικό σκορ 7-1 (1989-90 και 1-0 την περίοδο 1990-91.

sentranews.gr

 

 

 

 

Back to top button