Καστοριά

Καστοριά: Σύλληψη 33χρονου διακινητή που δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης (φωτο)

Συνελήφθη χθες (08-10-2019) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 33χρονος ημεδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα έξι (6) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 33χρονο, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εξωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, έξι (6) αλλοδαπούς, ηλικίας από 22 έως 38 ετών, καθώς και δύο (2) συνοδευόμενα από αυτούς ανήλικα, διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 7 κινητά τηλέφωνα και 9 κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Back to top button