Καστοριά

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στην Καστοριά τώρα όλα αρχίζουν – Οι αβροφροσύνες τελείωσαν!

Ανέλαβαν την ευθύνη όχι να αναβαθμίσουν την λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου αλλά να τους διαλύσουν

Βράδυ Δευτέρας, το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, μετά από πρόταση της πλειοψηφίας ενέκρινε την απόλυση, 8 εργαζόμενων που εργάζονταν μέσω ΕΣΠΑ, στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.

Για το γεγονός, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γ. Τσούνης, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση, με την Ομοσπονδία να συμπαραστέκεται στους εργαζομένους, σχολίασε:

«Σε αυτό το έργο βοήθησαν και και μια χούφτα 4 νομίζω …διαθέσιμων, εύκολων, υποτελικών, εκλεγμένων κυρίως καθηγητών και όχι μόνο, οι οποίοι επικαλούμενοι νομοθεσία παντελώς άσχετη με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Το ονόματά τους ούτε που θέλω να τα ξέρω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν και αυτά ευρέως γνωστά!!!

Στην Καστοριά τώρα όλα αρχίζουν!

Τους προειδοποιήσαμε πως δημιουργούν μεγάλα προβλήματα ασφάλειας των παιδιών που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καστοριάς. Και αυτό θα κριθεί… από άλλους πιο υπεύθυνους και ευαίσθητους στα ζητήματα αυτά.

Τους προειδοποιήσαμε πως θέτουν υπό αμφισβήτηση το σύνολο της χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ για την οποία διαμαρτύρονται πως δεν αρκεί. Και αυτό θα κριθεί….

Ανέλαβαν την ευθύνη όχι να αναβαθμίσουν την λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου αλλά να τους διαλύσουν. Σε όφελος των ιδιωτικών παιδικών σταθμών που θα επωφεληθούν από αυτή την απαξίωση. Ήρθε σε γνώση μας καταγγελία πως η σύζυγος προσώπου που έχει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις έχει ιδιωτικό παιδικό σταθμό στην περιοχή. Θα εξεταστεί για την ακρίβειά της και θα επανέλθουμε. Εάν ισχύει τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα.

Τους προειδοποιήσαμε …

έχουν την απόλυτη ευθύνη…!!!

…και για να συνεννοούμαστε…

Οι αβροφροσύνες τελείωσαν!!!

Υ.Γ. Μια ερώτηση για τους διαθέσιμους καθηγητάδες…

Αλήθεια όπου στην Ελληνική Περιφέρεια και ιδιαίτερα σε ακριτικές περιοχές, υπάρχουν σχολεία με λίγα παιδιά που δεν καλύπτουν την δυναμικότητα των κτιρίων, προτείνετε τα σχολεία να κλείσουν ή να συγχωνευθούν και οι καθηγητές που τις περισσότερες φορές είναι αναπληρωτές, να απολυθούν;;;;;

ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ…!!!»

epoli.gr

Δείτε όλες  τις τοποθετήσεις στο δημοτικό συμβούλιο ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=OQwAAaL2cb4

 

https://www.youtube.com/watch?v=SecfqcJsOg0

https://www.youtube.com/watch?v=KTG4OMCrm10

 

 

One Comment

Back to top button