Καστοριά

Κ. Κακαγιάννης – Νέος πρόεδρος του Συλ. Ομόνοια Καστοριάς: «Στόχος να πάρει ζωή το ιστορικό κέντρο της πόλης» (συνέντευξη)

Να αποκτήσει το ιστορικό κέντρο της Καστοριάς την παλιά του αίγλη. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος του νέου Δ.Σ του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ομόνοια», το οποίο ανέλαβε καθήκοντα πρόσφατα.
«Στόχος μας είναι, να πάρει ζωή το ιστορικό κέντρο της πόλης. Η πλατεία Ομονοίας, η οδός Μητροπόλεως. Θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο. Θα βοηθήσουμε τους τοπικούς φορείς και θα προωθήσουμε κάθε ενέργεια που θα γίνεται για να πάρει ζωή επιτέλους, η περιοχή», υπογράμμισε στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ομόνοια» Κωνσταντίνος Κακαγιάννης.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτάσεις του Συλλόγου τις οποίες και κατέθεσε στον δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη ύστερα από τη συνάντηση που είχαν πριν από λίγες μέρες μαζί του στο Δημαρχείο, τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων του ιστορικού κέντρου. «Αξιοποίηση του χώρου του πρώην καφενείου…
Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης του Κωνσταντίνου Κακαγιάννη στην Ελένη Ψωμαδάκη, για το τι συζήτησε με τον Γιάννη Κορεντσίδη (για μεταπτυχιακά, εκκλησιαστικό μουσείο, Χριστούγεννα, χωριό του Άι Βασίλη, μεταφορά της λαϊκής του Σαββάτου κ.ά.) στο fonikastorias.gr

 

 

 

Back to top button