Επίσκεψη του Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδη στην Αντιπεριφέρεια

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο επισκέφθηκε  το  Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, ο  Γενικός Γραμματέας Εμπορίας & Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή μας με αφορμή την εκπροσώπηση της Κυβέρνησης στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για την Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα.

Ο κ. Σαββόπουλος καλωσόρισε και συνεχάρη τον Γενικό για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων του, ευχόμενος καλή δύναμη στο έργο του. Στη συνέχεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θωμάς Μάνος τέθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την περιοχή αλλά και γενικότερα της αρμοδιότητάς του.

Έμφαση  δόθηκε στην αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης ελληνοποίησης  των φασολιών και των μήλων Καστοριάς, δύο κορυφαίων εξαγώγιμων ελληνικών  προϊόντων, τα οποία είναι αναγνωρισμένα ως προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε). Προς την κατεύθυνση αυτή τέθηκε και η ανάγκη επίσπευσης Λειτουργίας γραφείων ΕΦΕΤ στη Δυτική Μακεδονία, όπου αναμένεται να εντείνει τους ελέγχους των τροφίμων στην περιοχή.

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.