Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού επισκέφθηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ, Γιώτα Βενετοπούλου

Σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, η κ. Γιώτα Βενετοπούλου, μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, επισκέφθηκε το 4ο Δημοτικό σχολείο Άργους Ορεστικού για να ενημερώσει και κυρίως να ενημερωθεί για προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα.
Η συνάδελφος βρέθηκε στην ακριτική περιοχή μας με αφορμή την έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.
Συνοδευόμενη από τον αιρετό του ΠΥΣΠΕ Κωνσταντίνο Πανταζόπουλο, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την πορεία κατασκευής-ανέγερσης των δύο αιθουσών Γυμναστικής και Πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.
Ταυτοχρόνως ενημέρωσε το σύλλογο διδασκόντων για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, όπως:
  • την αναγκαιότητα μονίμων διορισμών
  • Την εφαρμογή σε πλήρη έκταση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης
Τέλος, υπογράμμισε πως οι αποφάσεις των συλλόγων διδασκόντων που αφορούν την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων θα πρέπει να είναι σεβαστές, διαβεβαιώνοντας πως, όπου παρατηρούνται αυθαιρεσίες σε βάρος των συναδέλφων από την πλευρά της προϊσταμένης αρχής, η Ομοσπονδία θα σταθεί μαχητικά κοντά στους συλλόγους διδασκόντων και δίπλα σε κάθε συνάδελφο.

Back to top button