Με εντάσεις και επιφυλάξεις η τοποθέτηση του Παναγιώτη Κώττα – Δεν τον άφηναν να μιλήσει! (βίντεο)

Απαράδεκτη η διαχείριση της συζήτησης απ’ την Πρόεδρο του ΠΣ κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης μου στο φλέγον αυτό θέμα. Αλήθεια είναι το σωτήριο έργο της ΠΕ Καστοριάς, όπως θέλει να το παρουσιάσει η Περιφερειακή Αρχή, αποκρύπτοντας απ’ τους συμπολίτες μας τις πολύ σοβαρές πιθανότητες μη ένταξης του στο τρέχον ΕΣΠΑ (37.000.000€ στον άξονα 7 για ένα έργο 70.000.000);
Εμείς παλεύουμε έτσι ώστε η καινούργια περιφερειακή αρχή, με τον ίδιο “ζήλο” να ξεκινήσει άμεσα τα δίκτυα φυσικού αερίου, να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για τη χρηματοδότηση των αρδευτικών δικτύων των ΤΟΕΒ Κορησού – Λιθιάς και Βασιλειάδας – Μελισσοτόπου – Σταυροποτάμου, να στηρίξει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το νεοϊδρυθέντα Φορέα διαχείρισης των λιμνών μας, να δεσμεύσει την κυβέρνηση για τη συνέχιση του εκπτωτικού τιμολογίου του ηλεκτρικού ρεύματος, να ανοίξει άμεσα τον συνοριακό Σταθμό στο Λαιμό Πρεσπών καθώς και να χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση του Αεροδρομίου Καστοριάς και να ολοκληρώσει την προετοιμασίας του διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδας Αλβανίας για τη σιδηροδρομική σύνδεση του με την Κρυσταλοπηγή και το Πόγραδετς.
Θέλουμε η ΠΕ Καστοριάς να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων των Δυτικών Βαλκανίων, με εξωστρέφεια και όχι κλεισμένη στα στενά όρια των συνόρων της Περιφέρειας μας.
Παναγιώτη Κώττα

 

 

3 Σχόλια

 1. Αστο ρε κωττα δεν πείθει,5 χρόνια μόνο ταξιδακια έκανες,απο αυτά που έλεγε χθες φάνηκε ότι στεναχωρηθηκες που προχωράει ή σήραγγα,ευτυχως είσαι παρελθόν εσύ και ο καρυπιδης.Δεν μας απασχολεί ή άποψη σας.

  • Έχουν προτεραιότητα άλλα τεράστια έργα, όπως το λιμάνι της ξηράς.

   Να μην ξεχνάμε και την εκτόξευση του τουρισμού μας από το έργο του πρώην αντιπεριφεριάρχη τουρισμού και του πρώην προέδρου της τουριστικής επιχείρησης.

   Αυτά τα έργα πρέπει να συνεχίσουν οι τωρινοί, γιατί μπήκαν σοβαρές βάσεις και δεν πρέπει να πάνε χαμένοι οι κόποι των προηγούμενων.

 2. Ο λόγος ύπαρξης των Καστοριανών συμβούλων στην Περιφέρεια δεν είναι να κάνουν αντιπολίτευση, αλλά να συνεργάζονται μεταξύ τους και να έχουν μια κοινή γραμμή.

  Δεν έχει τόση μεγάλη σημασία επί θητείας ποιάς κυβέρνησης η ποιού Αντιπεριφερειάρχη θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο έργο που θα δώσει ζωή στην πόλη μας.
  Σημασία έχει να συνεργάζονται όλοι τους για να σταματήσουν να “περνούν όλα μέσα από την Κοζάνη” και να “περνούν και έξω από την Κοζάνη”.

  Αυτά πρέπει να καταλάβουν και να μάθουν να συνεργάζονται, γιατί όσο κάποιοι απλά αντιπολιτεύονται, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να κάνουν πιο δυνατούς αυτούς που τα θέλουν όλα δικά τους.