ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Το blog του Παναργειακού

Ο Α.Σ.Παναργειακός είναι η μοναδική ομάδα στο νομό Καστοριάς που διαθέτει και λειτουργεί τα τελευταία 8 χρόνια με συνέπεια και συνεχή ενημέρωση, το δικό της blog . Στόχος της ίδρυσης και της λειτουργίας του συγκεκριμένου blog είναι η ενημέρωση του υγιώς σκεπτόμενου φίλαθλου κοινού, με νέα που αφορούν Αποκλειστικά και μόνο την ομάδα του Παναργειακού. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης περιλαμβάνονται ειδήσεις, σχόλια με υποκειμενικό χαρακτήρα, οπτικοακουστικό υλικό, διαγωνισμοί, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις και γενικότερα ότι αφορά την ιστορική ομάδα του Άργους Ορεστικού που μετράει 66 χρόνια από την ίδρυση αλλά και αδιάκοπη λειτουργία του.

    Το blog είναι “ανοιχτό” σε σχολιασμούς με προϋπόθεση το σεβασμό στο σωματείο, στους ανθρώπους που το στηρίζουν, στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, στους φιλάθλους της ομάδας, στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό.
      ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει καταφερθεί εναντίον κάποιου σωματείου με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης δεν “τσιμπάει” εύκολα από άσφαιρα πυρά που κατά καιρούς προσπαθούν να της ρίξουν. Αντίθετα θα συνεχίσει να λειτουργεί με τις αρχές που διέπουν κάθε σωματείο που σέβεται τη διαχρονική ύπαρξή του και έχει όραμα για το μέλλον.
Με απεριόριστη εκτίμηση στο φίλαθλο κοινό.
Ο διαχειριστής του blog

Back to top button