ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ηρακλής και Ομόνοια “άλωσαν” Άργος και Μανιάκους (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Η πλήρη επικράτηση των φιλοξενούμενων και το αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας τερμάτων (16), ξεχώρισαν στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας Givova Hellas ΕΠΣ Καστοριάς

Το αήττητό τους διατήρησαν ο Ηρακλής Πολυκάρπης, η Ομόνοια Βογατσικού και η Καλλιθέα, μετά τις νίκες εκτός έδρας που σημείωσαν, διατηρώντας μάλιστα το απόλυτο και μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας.
Συγκεκριμένα η Ομόνοια Βογατσικού έβαλε «φρένο» στην αρνητική παράδοση (4 ήττες και 1 ισοπαλία) που είχε στο γήπεδο των Μανιάκων, επικρατώντας δίκαια με το επιβλητικό σκορ 0-4 της ΑΕ Γραμμοχωρίων, υποχρεώνοντας τα ελάφια στην 1η τους ήττα στο πρωτάθλημα.
Οι αρκούδες μετά την αρνητική παράδοση στον Παναργειακό έσπασαν άλλη μία, αυτή τη φορά με τα Γραμμοχώρια, κάνοντας ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με δύο νίκες εκτός έδρας, ενώ το σημερινό τρίποντο αποκτάει και μεγαλύτερη αξία, καθώς από το 30’ αγωνιζόνταν και μα 10 παίκτες εξαιτίας αποβολής του τερματοφύλακα Μακρή.
Μεγάλο διπλό πέτυχε και ο Ηρακλής Πολυκάρπης επικρατώντας σε μια δύσκολη και εφιαλτική έδρα (14 ήττες σε 20 αναμετρήσεις στην ιστορία), όπως αυτή του Παναργειακού, με σκορ 1-2, που ήταν και το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας, ενώ αντίθετα οι κοκκινόμαυροι, για δεύτερο ματς εντός έδρας δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
“Σκούρα” τα βρήκε η Καλλιθέα στο γήπεδο της Πενταβρύσου, όπου πέτυχε μία πολύ δύσκολη και αγχωτική νίκη επί της τοπικής ομάδας με σκορ 0-1, με γκολ που σημείωσε στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, απόφαση, που ωστόσο, προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν Δόξα Κορησού και Νταηλάκης σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με συγκινήσεις και ανατροπές που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2, σημειώνοντας την 3η μόλις ισοπαλία σε 24 συνολικά αναμετρήσεις!
Το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας, πανηγύρισε η Δόξα Αμπελοκήπων, επικρατώντας  με την… ψυχή στο στόμα στο γήπεδο του Τοιχιού επί της μαχητικής ΑΕ Βιτσίου με σκορ 1-2, μια νίκη, που αποκτάει μεγαλύτερη αξία για τους μαυραετούς, αφού είχαν 2 κόκκινες κάρτες, ενώ μία αποβολή αργότερα είχαν και οι γηπεδούχοι.
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα εξασφάλισε ο Γράμμος Μαυροχωρίου που επιβλήθηκε στο γήπεδο της Χλόης του τοπικού Κάστορα με σκορ 0-1, ενώ χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική παραμένουν ο ΑΟ Κάστωρ, η ΑΕ Βιτσίου η Πεντάβρυσος και το Νταηλάκη.
                                                               ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Back to top button