Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Κορεντσίδης: Ο Δήμος Καστοριάς είναι μισό βήμα πριν από την επιτήρηση

Στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή Κάθε Μέρα Ελλάδα, τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης, σχετικά με το θέμα των βρεφονηπιακών σταθμών αλλά και τη μη ανανέωση των συμβάσεων για τους 8 εργαζόμενους αυτών. Ο Πρόεδρος των υπαλλήλων Καστοριάς κ. Ανδρέας Αποστολίδης βρισκόταν επίσης στη συζήτηση.

Έκανε λόγο ότι η κατάσταση που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή είναι σε πολύ κακό σημείο και ότι ο δήμος Καστοριάς είναι ένα βήμα πριν την επιτήρηση αν και όπως είπε αυτό θα ήταν καλύτερο διότι δεν θα έπρεπε το νομικό πρόσωπο του Δήμου να παίρνει αποφάσεις όπως αυτές.

Στο βίντεο στην αρχή συνέντευξη με τον κ. Αποστολίδη και στη συνέχεια από το 4:19 με τον Γιάννη Κορεντσίδη.

kastoriafm.gr

 

 

2 Comments

  1. Το πιο……..ωραίο ποίημα του πρώην Δημάρχου μας .

    Κυκλοφορούσε μια φήμη για την προηγούμενη δημοτική αρχή : Ο πρώην Δήμαρχος κ. Αγγελής , μερικές φορές , συνέθετε ποιητικά πονήματα εντός του δημαρχιακού του γραφείου , τα οποία στη συνέχεια διάβαζε σε συνεργάτες του , για να αξιολογήσουν την αξία τους .

    Εάν , επαναλαμβάνω , εάν αληθεύει η φήμη , τότε , νομίζω , ότι το πιο αξιόλογο ποίημα που ……..συνέθεσε ο ποιητής μας π.Δήμαρχος θα πρέπει να έχει τον τίτλο …….. ” Δήμος Καστοριάς — μισό μέτρο πριν από την επιτήρηση ” , όπως μας τον ” τρίβει στη μούρη ” — και καλά κάνει — ο κ. Κορεντσίδης .

    Θεωρούμε , ότι το ποίημα αυτό του καλού μας ποιητή , θα έχει εξέχουσα θέση σ ‘ όλες τις ” ανθολογίες ελληνικής ποίησης ” , και θα καταστήσει αθάνατο τον δημιουργό του …….

    Νομίζω , ότι πρέπει να επιδοκιμάσουμε τον σημερινό μας Δήμαρχο , όχι μόνο γιατί δεν διστάζει να μας λέει ωμά ωμές αλήθειες , αλλά κυρίως γιατί , απ’ ότι διαισθανόμαστε , συγκρούεται ανυποχώρητα με τον ” πιο μεγάλο εχθρό της τοπικής αυτοδιοίκησης ” ( κατά τον σημερινό Δήμαρχο Ιωαννίνων ) που είναι το ρουσφέτι !

Back to top button