ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ελπίδες Μεσοποταμίας: Αφού τα …έψαλε ο προπονητής, έγιναν ομάδα οι περιπατητές του πρώτου ημιχρόνου!

Δεύτερη αγωνιστική δεύτερη νίκη για τις Ελπίδες Μεσοποταμίας σε ένα παιχνίδι όμως δύσκολο από πολλές απόψεις

Λακκώματα – Ελπίδες 1-2 (1-0 ημίχρονο)

*Δυσκολία πρώτη οι απροβλεπτες απουσίες βασικών παιχτών κάποιες από τις οποίες θα είναι μόνιμες και κάποιες άλλες θα χρειαστούν κάποιο μεγάλο διάστημα όπως Λαμπριανίδης Δ. (αποφάσισε να μετακινηθεί στην ομάδα των Γραμμοχωρίων,Μιχαλιτσης (Στρατιωτικη Θητεία), Παπαδημητριου (Στρατιωτική Θητεία), Αμανατιδης Θ. (τραυματίας θλάση), Νατσας (Εργασία), Σταμπολίδης (Θεσ/νικη).
*Δυσκολία δεύτερη ο άθλιος αγωνιστικός χώρος !!!
Ταξιδέψαμε πολλά πολλά χρόνια πίσω και βιώσαμε σε πραγματικό χρόνο την εποχή που οι προπαππούδες μας παίζανε τότε μπάλα στα χωραφια …
*Δυσκολία τρίτη ο αντίπαλος μια ομάδα καινούρια με έμπειρους παίκτες απροπονητους μεν αλλά με γνώση στο αντικείμενο πείσμα και μεγάλη θέληση για την νίκη ( συγχαρητήρια και με μια καλή πορεία τους ευχόμαστε )
*Δυσκολία τέταρτη οι επόπτες γραμμών ( χωρίς περαιτέρω σχόλια )
Και τέλος Δυσκολία πέμπτη ο κακός εαυτός μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάτι που το επιβεβαιώνει και το σκορ 1-0 στο 44’

Παρολαυτα στο δεύτερο ημίχρονο αφού ο προπονητής μας τα έψαλε με έντονο τρόπο στους έντεκα περιπατητές του πρώτου ημιχρόνου βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να δούμε τους παιχτες μας να ξαναγίνονται ομάδα και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν στο 55’ κερδίζει πέναλτι ο Ταουλτζιδης και στο 56’ εκτελεί με επαγγελματικό τρόπο ο Κοτανιδης και ισοφαρίζει σε 1-1 η ομάδα βρίσκει τα πατήματα της βάζει μπάλα κάτω και στο 75’ ο Κουσιδης ο οποίος ήταν και αρχηγός της ομάδας μας κάνει την ανατροπή 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι έντεκα που ξεκίνησαν το παιχνίδι ήταν :
Ευσταθιαδης ,Δούκας ,Στεργιου ,Αμανατιδης Α ,Σπυρίδης ,Συτιλιδης ,Μπουτασης ,Ιωάννου ,Κουσιδης ,Κοτανιδης ,Ταουλτζιδης.
Στο 46’ ο Αραφαηλιδης αντικατέστησε τον Στεργιου στο 56’ αναγκαστική αλλαγή λόγο τραυματισμού ο Νικολαου στην θέση του Αμανατίδη Α και στο 86’ ο Λαμπριανίδης Κ πέρασε στην θέση του Ταουλτζιδη.

Συγχαρητήρια σε όλους κρατάμε τους τρεις πόντους και την ανατροπή από αυτήν την αναμέτρηση και συνεχίζουμε ποιο δυνατά για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο το Κωσταραζι !

Ελπίδες Μεσοποταμίας

 

Back to top button