Γιώργος Καραμπέτσος: Δεν περίμενα το βόλεϊ της Καστοριάς να έχει τέτοια οργάνωση! (φωτογραφίες – βίντεο)

Η Καστοριά ήταν ο 3ος σταθμός της περιοδείας της αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, η οποία «χτενίζει» την Ελλάδα προκειμένου να ανιχνεύσει νέα ταλέντα.

Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, μαζί με τον ταμία και τεχνικό σύμβουλο Εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλλιεράκη, τον διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο και τους ομοσπονδιακούς προπονητές Γιώργο Μπακοδήμο και Παναγιώτη Λακασά βρέθηκαν στην προπόνηση του Α.Π. Καστοριάς, η οποία διεξήχθη υπό τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Φωτόπουλο.Παρουσία του προέδρου του συλλόγου κ. Αργύρη Ήργη αλλά και μελών του διοικητικού συμβουλίου οι παγκορασίδες μας έδειξαν τις αρετές τους.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε  ότι εξεπλάγη, όπως και οι  συνεργάτες του,  από το υψηλό επίπεδο της οργάνωσης και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο καστοριανό  βόλεϊ. Δεν το περίμενα! Ειλικρινά δεν το περίμενα! Σε μια τόσο ακριτική πόλη όπως η Καστοριά, να υπάρχει τόσο βαθιά οργανωμένη δομή στο βόλεϊ, επαναλάμβανε συγκινημένος!

Υποσχέθηκε μάλιστα , ότι παρά τα πενιχρά οικονομικά της Ομοσπονδίας , θα προσπαθήσει, με τη βοήθεια χορηγών, να διοργανώσει στην πόλη μας  “μία αθλητική εκδήλωση εθνικού επιπέδου”.

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.