ΑθλητικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Αγχωτική νίκη-πρόκριση της Αστραπής 0-2 στο Νταηλάκη (ρεπορτάζ – σειρά φωτογραφιών)

Την πρόκρισή της στην Δ’ φάση του κυπέλλου RE/MAX Key ΕΠΣ Καστοριάς, εξασφάλισε η Αστραπή Μεσοποταμίας, επικρατώντας δίκαια με το καθαρό σκορ 0-2 στο Νταηλάκη.

Οι κιτρινόμαυροι, παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, είχαν την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο, όμως, άκαρπη και χωρίς αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, ενώ ταυτόχρονα, στο α’ ημίχρονο, στάθηκαν και άτυχοι αφού είχαν δύο δοκάρια.

 Στο 72′ ο Νίκος Κοκοβίδης με υποδειγματικό πλασέ λύνει τον “γόρδιο δεσμό” της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ 0-1

Έτσι, όσο περνούσε ο χρόνος και παρέμεινε το 0-0, τόσο περισσότερο μεγάλωνε και το άγχος των παικτών της Αστραπής, κόντρα στον Νταηλάκη το οποίο ήταν μαχητικό, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

 Αντίπαλοι για πρώτη φορά βρέθηκαν σήμερα τα δύο αδέρφια, Βαγγέλης και Κυριάκος Σαββόπουλος
Τελικά η λύτρωση για τους κιτρινόμαυρους ήρθε στο 72’ με τον Κοκοβίδη να ανοίγει το σκορ, ενώ στο 88’ ο Σαββόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Δοκάρια για την Αστραπή είχαν ο Σαββόπουλος (13’) και ο Λουδοβάρης (38’).

Στο 88′ ο Βαγγέλης Σαββόπουλος σκοράρει κατά της πρώην του ομάδας, σημειώνοντας το 0-2, χωρίς ωστόσο, να το πανηγυρίσει…

Στην επόμενη φάση (πιθανή ημερομηνία το Σάββατο 9 Νοεμβρίου) η ομάδα της Αστραπής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας  την ΑΕ Γραμμοχωρίων.

ΜΕΓΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

sentranews.gr

 

Back to top button