Καστοριά

Στο …τσακ γλίτωσε η Όλγα την αποχώρηση από το GNTM! (βίντεο)

Όλγα: “Αυτά που λέει είναι ψέμματα”

Οι κριτές του GNTM πληροφορήθηκαν στο πλατό για το αβαντάζ που είχε η Κάτια Ταραμπάνκο στη φωτογράφιση με τον ταύρο, αλλά και ποιες από τις συμπαίκτριές της επέλεξε να δυσκολέψει και για ποιον λόγο. Όταν τελείωσε η Κάτια, η Όλγα Καλογήρου που ήταν μία από αυτές ξέσπασε στο πλατό κατηγορώντας την Κάτια πως λέει ψέματα.
«Είμαι θυμωμένη γιατί αυτά που λέει είναι ψέματα, δεν μας διάλεξε γιατί θέλει να δει αυτά που λέει, απλώς είμαστε εμείς οι τρεις συγκεκριμένα που της είχαμε πάει κόντρα για ένα θέμα που έγινε στο σπίτι», ανέφερε η Όλγα στους κριτές.
«Δεν συμφωνώ με αυτό, τα κριτήριά μου πιστεύω είναι πολύ δικαιολογημένα, το ότι έχουμε κάποια θέματα στο σπίτι, δεν αφορούν τη φωτογράφιση», απάντησε αμέσως η Κάτια.

faysbook.gr

 Η αποχώρηση
Άρωμα ροντέο είχε η νέα δοκιμασία του GNTM, με τον μαινόμενο ταύρο να “καίει” την παίκτρια, που είχε καταφέρει δύο φορές να κρατηθεί εντός παιχνιδιού.
Μετά από δύο φορές που παραλίγο να βρεθεί εκτός GNTM, τελικά η εξολοθρευτής δεν τα κατάφερε και με τη χειρότερη φωτογραφία της δοκιμασίας αποχώρησε από το παιχνίδι.
Ο λόγος για την Γκλόρια, το όμορφο μοντέλο σε…μικρή συσκευασία που βγήκε στον «τάκο» με την Όλγα και την Ασημίνα. Η Βίκυ Καγιά ρώτησε τα κορίτσια αν πιστεύουν στον εαυτό τους, με την Ασημίνα να ήταν η πρώτη που επέστρεψε «ασφαλής» στο σπίτι.
Παρότι η κριτής ζήτησε από την Όλγα να ελέγξει τα νεύρα και τη συμπεριφορά της, τελικά την ανακοίνωσε ότι εκείνη παραμένει στο GNTM.
Η Γκλόρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα κλάματά της κι αγκάλιασε τη Βίκυ Καγιά, με τη Νίνα να στεναχωριέται που έφυγε η φίλη της.

news247.gr

 

 

Back to top button