ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Α’ ΕΠΣ : Εντός έδρας οι πρωτοπόροι – Η προϊστορία των ομάδων (pre game report)

Θεωρητικά εύκολους αντιπάλους αντιμετωπίζουν οι τρεις πρωτοπόροι της βαθμολογίας, φιλοδοξώντας να συνεχίσουν το απόλυτο και τις νικηφόρες εμφανίσεις τους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής Πολυκάρπης υποδέχεται τον ΑΟ Κάστωρ, ματς στο οποίο σύμφωνα με την προϊστορία των 9 αναμετρήσεων, αντιπαθούν τις ισοπαλίες, με τους πράσινους να μετράνε 4 νίκες, έναντι 5 του Κάστορα.

Η εντυπωσιακή φέτος Ομόνοια Βογατσικού, μπορεί να μετράει μία νίκη σε έξι αναμετρήσεις κόντρα στοn αήττητο Νταηλάκη, θα επιδιώξει να πάρει ένα ακόμη τρίποντο και να συνεχίσει το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της, ενόψει και του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, πάλι εντός έδρας κόντρα στον επίσης αήττητο και πρωτοπόρο Μ.Α Καλλιθέας. Από την άλλη, ο Νταηλάκης, με καλή παράδοση στο γήπεδο του Βογατσικού (τρεις ισοπαλίες , δύο νίκες και μόλις μία ήττα στο περσινό πρωτάθλημα), σε τρία ματς παραμένει αήττητος, πλην όμως χωρίς νίκη, έχοντας ισάριθμες ισοπαλίες.

Η Καλλιθέα, προερχόμενη από την αγχωτική και δύσκολη νίκη στην Πεντάβρυσο, φιλοδοξεί να διπλασιάσει τις εντός έδρας νίκες του, κόντρα στην αήττητη εκτός έδρας Δόξα Κορησού, η οποία αγνοεί τη νίκη στα ματς κόντρα με την Καλλιθέα από το 1997! Η προϊστορία γέρνει υπέρ των κυανοκίτρινων με 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Την πρώτη νίκη εντός έδρας θα επιδιώξει να πάρει η Δόξα Αμπελοκήπων κόντρα στην δυνατή φέτος Πεντάβρυσο. Οι μαυραετοί που θα παραταχθούν με απουσίες (είχαν δύο αποβολές στο ματς με το Βίτσι), έχουν θετική παράδοση μετρώντας σε 17 ματς, 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Από την άλλη, η ομάδα της Πενταβρύσου αγνοεί το τρίποντο στο γήπεδο των Αμπελοκήπων από το 2011, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένει αήττητη εκτός έδρας.

Ο Παναργειακός με όπλο την ισχυρή παράδοση (7 νίκες σε ισάριθμα ματς), υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας ΑΕ Βιτσίου, σε ένα ματς, δεύτερο σερί εντός έδρας, στο οποίο φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη νίκη στο γήπεδό του.

Τέλος αμφίρροπο είναι το ματς Γράμμος Μαυροχωρίου-ΑΕ Γραμμοχωρίων, με τους γηπεδούχους να αναζητούν το πρώτο τρίποντο εντός έδρας, κόντρα στα ελάφια, που μπορεί να προέρχονται από βαριά ήττα εντός έδρας, ωστόσο, όμως, εκτός έδρας παραμένουν αήττητα με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Όσο αφορά την προϊστορία σε 24 ματς, ο Γράμμος έχει 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Τα ελάφια στα τελευταία 10 ματς, μετράνε 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ τελευταία φορά που απέδρασαν με το τρίποντο ήταν το 2015.

sentranews.gr

Οι σφυρίχτρες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καστοριάς

Back to top button