Ο Θόδωρος Ποντίκης νέος προπονητής της Καστοριάς

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να καλωσορίσει στις τάξεις της, τον κ. Θόδωρο Ποντίκη , ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία του προπονητή της ομάδος. Ο κ. Ποντίκης, έδωσε το παρόν σήμερα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στην Ποριά και διηύθυνε για πρώτη φορά, την προπόνηση των ποδοσφαιριστών εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με το Νεστόριο.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο προπονητή Κο Τσαχουρίδη. Η διακοπή της συνεργασίας αποφασίστηκε από κοινού, ευχαριστώντας τον από καρδιάς, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο σύλλογο σε αυτό το αρχικό κάλεσμα συστράτευσης. Χαιρετάμε έναν αληθινό φίλο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό, τι και αν κάνει.

Τέλος, αλλαγή έχουμε και στην ώρα έναρξης του αγώνα της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 μ.μ από 15:30 μ.μ που είχε αρχικά οριστεί και την οποία θα διευθύνει, ο αξιολογημένος διαιτητής της Superleague Κος Φωτιάδης.

Το μόνο που δεν αλλάζει είναι το κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας για στήριξη των ποδοσφαιριστών μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομάδα με υπομονή και πίστη θα διάγει σύντομα καλύτερες ημέρες. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι μια δεμένη οικογένεια ή όποια αξίζει την στήριξη όλων μας. Σας περιμένουμε.