Καστοριά

Η «Ομόνοια» στα χέρια της νέας γενιάς!

Η «Ομόνοια» στα χέρια νέων ανθρώπων…η πρόταση αυτή και μόνο αφήνει μια αίσθηση αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον της περιοχής!

Γιατί μόνο θετική μπορεί να είναι η διάθεση ενασχόλησης της νέας γενιάς με τα κοινά, την εποχή που περισσεύει η απαξίωση και η αδιαφορία. Τα κοινά που ξεκινούν από τη γειτονιά μας, το σπίτι μας…

Κάπως έτσι σκέφτηκε μια ομάδα νέων συμπολιτών μας, οι οποίοι ασχολούνται πλέον ενεργά με τον Σύλλογο Ομόνοια!

Ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου, Κωνσταντίνος Κακαγιάννης, δικηγόρος στο επάγγελμα και γνωστός Καστοριανός, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη γειτονιά του που περνάει την πιο άσχημη φάση στην ιστορία της.

Με ενεργή την παρουσία και των παλαιών μελών φυσικά, ο ανανεωμένος Σύλλογος «Ομόνοια» ευελπιστεί να γυρίσει σελίδα στο γκρίζο παρελθόν και να βρει τον τρόπο να επανέλθει η ανάκαμψη στο άλλοτε ζωντανό κέντρο της Καστοριάς.

Οι συναντήσεις και οι δράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει…ΟΙ ιδέες συγκεντρώνονται, επεξεργάζονται και προωθούνται! Εμείς θα είμαστε δίπλα στον σύλλογο, ως κάτοικοι της περιοχής, με όλες μας τις ιδέες και τις δυνάμεις.

Η αρχή έγινε…Η Ομόνοια κοιτάζει στο μέλλον με σημαία τη νέα γενιά! 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου στην επίσημη σελίδα στο Facebook για την συνάντηση με τον Πρόεδρο της «Ομόνοιας» Νέας Υόρκης, κ. Δήμο Σιώκη:

Στις 24/10/2019 στα γραφεία του συλλόγου μας είχαμε την χαρά & τιμή να φιλοξενήσουμε τον Πρόεδρο του συλλόγου Καστοριέων ´Ομόνοια’ Ν. Υόρκης κ. Δήμο Σιώκη, τον οποίο ενημερώσαμε για την νέα σύνθεση του συλλόγου & τις επαφές του με τους τοπικούς φορείς της πόλης. Έπειτα μιλήσαμε για τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας αλλά και γενικότερα η Καστοριά. Τον ευχαριστούμε θερμά που παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα κατάφερε να μας επισκεφτεί και να ανταλλάξουμε απόψεις !

aboutkastoria.gr

 

 

Back to top button