Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Επείγον για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου στην Καστοριά

Ανακοινώνεται σε όλους τους φοιτητές (παλαιούς και πρωτοετείς) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, ότι λόγω σοβαρών προβλημάτων και λαθών στη διαδικασία των ηλεκτρονικών αιτήσεων και υποβολής των δικαιολογητικών στην πλατφόρμα σίτισης, για τη διευκόλυνση και ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχων, να προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί με εκτυπωμένη την ηλεκτρονική σας αίτηση σίτισης από 1 Νοεμβρίου έως 06 Νοεμβρίου 2019 από 09:00 – 13:00 στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας.

Οι πρωτοετείς φοιτητές οι οποίοι έκαναν ηλεκτρονική αίτηση για σίτιση, μπορούν με την εκτύπωση της αίτησης και την επίδειξή της στην εστία να τρώνε δωρεάν έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των δικαιούχων σίτισης.

Για τους παλαιότερους φοιτητές δεν ισχύει το ίδιο.  Έχουν δικαίωμα να τρώνε δωρεάν μόνο όσοι είχαν πέρυσι δικαίωμα σίτισης και κάρτα σίτισης επιδεικνύοντας την κάρτα σίτισης, μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των δικαιούχων σίτισης  για το τρέχον ακαδ. Έτος.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στους πίνακες ανακοινώσεων και στις ιστοσελίδες των Τμημάτων, όταν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι.

 

 

 

Back to top button