ΑθλητικάΚαστοριά

FIT LAB: Το νέο γυμναστήριο στους Μανιάκους που πρωτοπορεί στα ομαδικά προγράμματα (φωτογραφίες- πρόγραμμα)

Η σωματική και πνευματική ευεξία είναι δικαίωμα όλων μας, ανεξάρτητα από την ηλικία ,τη σωματική μας διάπλαση και την κατάσταση της υγείας μας. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά στο FIT LAB, το νέο γυμναστήριο στους Μανιάκους με τα πρωτοπόρα προγράμματα που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και βοηθούν στη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης.

Οι γυμναστές του FIT LAB είναι επιστήμονες με άριστη ακαδημαϊκή παιδεία και άρτια τεχνική κατάρτιση.

Ο Ντικιόζογλου Χαράλαμπος, που έχει αναλάβει τα προγράμματα, είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ Έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία σε γυμναστήρια στη διδασκαλία τμημάτων κι έχει παρακολουθήσει πάμπολλα σχετικά σεμινάρια . Με το crossfit ασχολείται ως αθλητής αλλά και προπονητής από το 2013 και το έχει εφαρμόσει με επιτυχία εκτός από αθλητές και σε ΑΜΕΑ (εγκεφαλική παράλυση και αυτισμός), εγκύους και ανθρώπους με μυοσκελετικά προβλήματα. Όσον αφορά στο Kapap Krav Maga-Israeli JJ, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από κέντρο δια βίου μάθησης με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις και παρακολούθηση σεμιναρίων.

Η Πλιάκα Ελένη παρακολουθεί πρόγραμμα προπονητικής του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Ασχολείται χρόνια με τον αθλητισμό, παλαιότερα ως αθλήτρια στίβου και τώρα είναι και η ίδια αθλήτρια crossfit.

Όποιο πρόγραμμα κι αν ακολουθήσουμε στο FIT LAB , ένα είναι σίγουρο. Φεύγοντας από κει σίγουρα θα νιώσουμε καλύτερα!

Περισσότερα στο fitlabkastoria

Back to top button