Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ευχαριστίες στον Δημήτρη Μητσόπουλο και την εταιρεία MMCreativeGroup

Την προηγούμενη χρονιά ήμουν αναπληρώτρια καθηγήτρια στο ΕΕΕΕΚ  Άργους Ορεστικού ένα σχολείο που όπως όλα, έχουν ανάγκες που το κράτος δεν καλύπτει. Στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών να γίνουν διάφορες δράσεις ώστε να επωφελούνται τα μέγιστα οι μαθητές μας, ο κ. Μητσόπουλος Δημήτρης και η εταιρεία του MMCreativeGroup, στάθηκαν αρωγοί μας (όπως και προηγούμενες χρονιές) προσφέροντας τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς!

Φέτος είμαι αναπληρώτρια σε ένα σχολείο της Αθήνας (ΕΕΕΕΚ ΑΓ. Δημητρίου), πάλι σε μαθητές με ιδιαίτερες δεξιότητες και ανάγκες. Στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο για το σχολείο μας απευθύνθηκα στον κ. Μητσόπουλο Δημήτρη για τις υπηρεσίες του ως γραφίστας ο οποίος όχι μόνο προέβει στον σχεδιασμό αυτού που ζητήσαμε, αλλά επιπλέον τύπωσε και μας απέστειλε 200 κομμάτια με ολότελα δική του χρέωση… όπως μου είπε χαρακτηριστικά.. “Για τα παιδιά…”

Μέσα από την καρδιά μου τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή του την χειρονομία. Χαίρομαι που έζησα στην Καστοριά, όπου βλέπω πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δε δρουν με μόνο γνώμονα το συμφέρον αλλά προσφέρουν όσο και όπου μπορούν χωρίς να περιμένουν αντίτιμο.

Η εκπαιδευτικός

Δεληγιάννη Βασιλική

 

 

 

Back to top button