Άργος Ορεστικό: Φεύγουν οι μπετατζήδες, έρχονται οι τουβλάδες! (φωτογραφίες)

 

Επένδυση στη νέα γενιά είναι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις των διδακτηρίων στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού. Υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε για όλα τα παιδιά, τις ιδανικότερες συνθήκες εκπαίδευσης…
Ο μελετητής του έργου Χρήστος Αντωνίου, δυσκολεύει και παιδεύει!
Η μελέτη πλήρης και άρτια σχεδιασμένη, μέχρι σήμερα υλοποιείται κατά γράμμα με την έντεχνη κατασκευή του έργου.
Με τον εορτασμό της επετείου του έπους του 1940-41, “έπεσε” και η τελευταία τσιμεντόπλακα. Σε 120 ημέρες το συνεργείο του Παναγιώτη (Γιώτη) Σιδέρη, τελείωσε τον  οικοδομικό “σκελετό” του κτιρίου, μία  κατασκευή που κατά γενική ομολογία είναι ιδιαίτερη, πολύπλοκη και περίτεχνη!
Τους δυσκόλεψε η κατασκευή, αλλά τα κατάφεραν! Ο μελετητής δεν τόλμησε να εμφανιστεί!!
24 Οκτωβρίου. Η πρέσα σκυροδέματος για τελευταία φορά αιωρείται στον καταγάλανο αργείτικο ουρανό!
Ποιότητα, αξιοπιστία, συνέπεια
Ανάδοχος του έργου, η κοινοπραξία ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Γ. και ΣΙΑ -ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ Ι. και ΣΙΑ”, μέσου του εκπροσώπου της, μας ενημέρωσε πως μετά την τοιχοποιΐα και την τοποθέτηση των εξωτερικών κουφωμάτων, οι εσωτερικές εργασίες θα συνεχισθούν απρόσκοπτα και αδιάλειπτα κατά τους χειμερινούς μήνες, αφού στόχος της εταιρείας είναι οι αίθουσες να παραδοθούν για τη νέα σχολική χρονιά.
Η συγκεκριμένη εταιρεία πολλά χρόνια τώρα με γνώμονα την αξιοπιστία και τη συνέπεια, προσφέρει επαγγελματικού και ποιοτικού επιπέδου υπηρεσίες και είμαστε βέβαιοι, πως το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου θα τηρηθεί επακριβώς.

Χρόνια πολλά στα παιδιά μας για την ονομαστική τους εορτή!
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, σύναξις Αγγέλων και Αρχαγγέλων για την εκκλησία μας, συναχθήκαμε και περιηγηθήκαμε στο νέο στολίδι του σχολείου μας, που ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς.
Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, περιμένουμε με λαχτάρα την αποπεράτωση των αιθουσών, ένα έργο υποδομής που θα αναβαθμίσει περαιτέρω την εκπαιδευτική διαδικασία.
Δεξιά ο πρωτομάστορας Παναγιώτης, χαμογελαστός και πανευτυχής, για την άρτια κατασκευή του “σκελετού” του κτιρίου
Βρήκε τη θέση της στο νέο κτίριο!
Αγαπητή Νίκη, εκεί που ανέβηκες  είναι ο χώρος του μηχανολογικού εξοπλισμού θέρμανσης και ψύξης. Με απόφαση του συλλόγου διδασκόντων ορίζεσαι υπεύθυνη για τη λειτουργία του…
Η αίθουσα γυμναστικής. Η χαρά των παιδιών!
  Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα εγκατασταθούν οι τουβλάδες για την εξωτερική-εσωτερική τοιχοποιΐα και την κατασκευή στέγης. Με την ολοκλήρωση της τοιχοποιΐας, αμέσως θα ξεκινήσουν οι εργασίες ηλεκτρολογικής, υδραυλικής και αποχετευτικής εγκατάστασης.
Απαραίτητη η αίθουσα γυμναστικής για την περιοχή μας. Οι χειμερινοί μήνες, πλέον, δεν θα μας τρομάζουν!
Η αίθουσα εκδηλώσεων βλέποντας στο βάθος τη σκηνή.
Η αίθουσα εκδηλώσεων θα είναι και το θεατρικό μας εργαστήρι! Χώρος έκφρασης, δημιουργίας, αποφόρτισης, ισορροπίας!  
Ο χώρος των θεατών στην αίθουσα εκδηλώσεων
Με τέτοιες υπερσύγχρονες υποδομές, να μην θέλεις να συνταξιοδοτηθείς! Και υπεύθυνος είστε εσείς, κ. Δήμαρχε!