Χάντμπολ: Ταχύρυθμα σεμινάρια διαιτητών

Χαιρετίζουμε την ανησυχία σας (έστω και με καθυστέρηση) για την περαιτέρω ομαλή διεξαγωγή όλων των αγώνων στην περιοχή μας αναφορικά με την μη επαρκή συμμετοχή των διαιτητών του συνδέσμου μας.  Σε προηγούμενες επιστολές μας στην ένωση (από πέρσι) το είχαμε τονίσει ιδιαίτερα το θέμα ζητώντας ταυτόχρονα από εσάς την δήλωση συμμετοχής αθλητών – παλαιών αθλητών για την διεξαγωγή σεμιναρίου διαιτητών με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αγώνων χωρίς καμία δυσλειτουργία. Αξίζει να σημειωθεί  μετά την προτροπή μας αυτή το ενδιαφέρον για συμμετοχή ήταν απογοητευτικό.

Η έλλειψη των διαιτητών στον σύνδεσμό μας είναι πρόβλημα που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και προσπαθούμε να βρούμε την βέλτιστη λύση για όλους  έτσι ώστε να κυλήσουνε τα πρωταθλήματα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Γι΄αυτό και χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση και με την σύμφωνη γνώμη του ΔΣ του συνδέσμου μας

ανακοινώνουμε την διεξαγωγή σεμιναρίου διαιτητών για τις ημερομηνίες 29-30/11 Παρασκευή – Σάββατο  και ώρες 17:00μ.μ. με 21:00μ.μ. / 09:00π.μ. με 14:00μ.μ. αντίστοιχα και σε χώρο που θα ανακοινωθεί ανάλογα με την δήλωση των συμμετεχόντων. Το κόστος συμμετοχής σεμιναρίου ανά άτομο ανέρχεται στο ποσό των 15.00€ το οποίο θα καταβληθεί την πρώτη μέρα του σεμιναρίου.  Οι συμμετοχές θα δηλώνονται γραπτώς στο email του συνδέσμου ([email protected]gmail.comτο ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι και τις  22/11.Στην συνέχεια μετά τις δηλώσεις συμμετοχής που θα έχουν συγκεντρωθεί θα προγραμματιστούν οι περαιτέρω ενέργειες που θα χρειαστούν για την διεξαγωγή του. Ευελπιστούμε στην καλύτερη δυνατή συνεργασία μαζί σας για την άψογη διεξαγωγή του σεμιναρίου. Στο email που θα σταλεί ο καθένας για την συμμετοχή του στο σεμινάριο θα αναγράφει τα εξής απαραίτητα στοιχεία  τα οποία είναι : Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, πόλη, τηλέφωνο(κινητό κατά προτίμηση), ηλικία, εάν υπάρχει κάποια σχέση με το handball και ποια είναι αυτή;

Παρακαλώ όπως ενημερώσετε τα σωματεία για την διεξαγωγή του σεμιναρίου και θα ήταν επιθυμητό η διαφήμιση του όπως η ανακοίνωση στα social media μέχρι και η έντυπη ανάρτηση του στους γηπεδικούς χώρους για την καλύτερη ενημέρωση και ενημέρωση του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον γραμματέα του συνδέσμου μας κύριο Πήτα Δημήτριο με τηλ.6986905699

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Πατιός Κων/νος                                                                                      Πήτας Δημήτριος

Πρόεδρός του Σ.Δ.Χ.ΔΥ.Μ.                                                                    Γεν.Γραμματεας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ 18 ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

 EMAIL : [email protected]

Πτολεμαΐδα, 05.11.2019

Αρ. Πρωτ.: 19

Προς :ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θέμα: Απάντηση στο έγγραφο σας με Αρ.πρωτ:143 στις 1-11-2019

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.