ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Νίκες των προπορευόμενων – Σεφτέ με 6άρα για τον Κάστορα! (αποτελέσματα – βαθμολογία – ρεπορτάζ)

Αφιλόξενοι παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρωταθλήματος  «GIVOVA Hellas» Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς., αφού κυριάρχησαν στα πέντε από τα έξι ματς, ενώ απουσίασε το «Χ».

Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας των γηπεδούχων ήταν ο συντελεστής τερμάτων, αφού από τα 23 τέρματα που σημειώθηκαν, τα 20 από αυτά πέτυχαν οι γηπεδούχοι!!!

Στην κορυφή η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη με τους πρωτοπόρους να επιβεβαιώνουν την θετική παράδοση με τους αντιπάλους τους και να προχωράνε με νίκες, διατηρώντας το αήττητό τους, μετατοπίζοντας  παράλληλα το ενδιαφέρον για τις επόμενες αγωνιστικές.

Ακλόνητος στην κορυφή διατηρήθηκε ο Ηρακλής Πολυκάρπης, ο οποίος σε ρυθμό προπόνησης  υπέταξε με σκορ 4-0 το αγνώριστο Νταηλάκη, σημειώνοντας μάλιστα όλα τα γκολ στο α’  ημίχρονο, διατηρώντας το απόλυτο (6 στα 6) και το +2 από τους διώκτες του.

Για τους πράσινους ήταν η 20η νίκη σε σύνολο 33 αγώνων κόντρα στο Νταηλάκη, σπάζοντας παράλληλα την αρνητική παράδοση των τελευταίων δύο ετών, όταν και είχε παραχωρήσει ισάριθμες ισοπαλίες .

Στη λεωφόρο των επιτυχιών, μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στο Βογατσικό, επέστρεψε η Καλλιθέα, επικρατώντας εύκολα με το επιβλητικό σκορ 5-0 του Γράμμου Μαυροχωρίου. Και διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν ότι όλα τα γκολ  σημειώθηκαν στο α’ 45λεπτο, ενώ για ένα ακόμη ματς, ιστορικά το 12ο, οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν την αντιπάθειά τους στο ισόπαλο αποτέλεσμα, ενώ μίλησε η παράδοση με την Καλλιθέα να μετράει την 9η νίκη της σε 12 ματς κόντρα στον Γράμμο.

Με σύμμαχο την θετική παράδοση (4-1-1) η Ομόνοια Βογατσικού ήταν νικήτρια στο ντέρμπι του Δήμου Ίωνα Δραγούμη, επικρατώντας δύσκολα μεν, δίκαια δε, στο γήπεδο των Αμπελοκήπων της τοπικής Δόξας με σκορ 0-1.

Η ομάδα της Ομόνοιας με τη νίκη της αυτή διατήρησε το απόλυτο εκτός έδρας (3 στα 3) και το αήττητό της, παραμένοντας στην 2η θέση μαζί με την Καλλιθέα και στο -2 από τον πρωτοπόρο Ηρακλή. Αντίθετα, οι μαυραετοί, παρέμειναν χωρίς νίκη σε αγώνα εντός έδρας.

Νίκη με πολλές δόσεις άγχους πέτυχε ο Παναργειακός επικρατώντας δύσκολα με σκορ 1-0 των μαχητικών Γραμμοχωρίων.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, σημειώνοντας την τρίτη  συνεχόμενη νίκη τους, ενώ ταυτόχρονα διατήρησαν και μία ισχυρή παράδοση, αφού σε σύνολο 18 αγώνων μετράνε 13 νίκες. Από την άλλη πλευρά τα ελάφια, γνώρισαν την 2η ήττα εκτός έδρας, ενώ συμπλήρωσαν 4 ματς χωρίς νίκη.
Τα πρώτο τρίποντο εντός έδρας πανηγύρισε η Πεντάβρυσος, επικρατώντας μετά από ένα συναρπαστικό ματς, με εναλλαγές στο σκορ, με 4-2.

Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ (0-1 και 1-2), κατάφεραν και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα κάνοντας την ανατροπή, διευρύνοντας  παράλληλα το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους, αφού μετράνε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα, η ομάδα της Πενταβρύσου με τη νέα της νίκη διατήρησε την ισχυρή παράδοση στις εντός έδρας αναμετρήσεις της κόντρα στην Κορησό, μετρώντας 12 νίκες σε 20 συνολικά ματς.
Αντίθετα, οι μαυραετοί συμπλήρωσαν 5 ματς χωρίς νίκη και η βαθμολογική τους θέση  είναι πλέον ανησυχητική…

Τέλος, σεφτέ στις νίκες αλλά και  το σκορ της ημέρα πέτυχε ο ΑΟ Κάστωρ, ο οποίος πέτυχε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι ουραγών, επικρατώντας της ΑΕ Βιτσίου με το επιβλητικό 6-0.

Ήταν μία νίκη βάλσαμο για τη νεανική ομάδα του Κάστορα που ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, ευελπιστώντας ότι αυτή η νίκη θα τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία των παικτών στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

                                                                    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

sentranews.gr

 

 

 

Back to top button